Hoggorm
Utstyr
  • Canon EOS 10 D
  • EF 100 mm. f 2,8
  • Blender-
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger610
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98552} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Skarpt og fint bilde av ett spennende motiv! Skulle ønske at hele delen av hoggormen som er i forkant hadde vært skarp. Kaaanskje litt mer spennede med litt tettere utsnitt.

mvh Stian
Eli B.

Flott bilde av et fantastisk dyr! Det er utrolig med de tegningene denne har.
mvh Eli
Torbjørn S.

Flott bilde av en skapning jeg ikke liker nærkontakt med. Synest skarpheten er fin og omgivelsene bra. Utsnittet funker også for meg.

TS
Lars A.

Dette var tøft!!!

LA
Marius J.

Meget bra, rett og slett !
Vidar H.

Egentlig synes jeg det er fint at det er uskaprt i fronten, for det viser dybden i bildet og at den bukter hodet ganske mye. Flott bilde av en en skapning som altfor ofte må bøte med livet uten grunn.
Jonas L.

Meget pent bilde av en flott skapning! Flott komposisjon.
mvh JL
Sjur R.

Råtøft bilde. Kanskje litt mye skarp lyng eller hva det er, men det gjør ikke noe her. Øyet på ormen har en vill farge. Knallbra!

Mvh,
Sjur
Eirik H.

Dette var eit skikkeleg fint bilete av eit av dei vakraste dyra i norsk natur. Liker særleg at du får med noko av den fargerike lyngen; det formidlar miljøet til ormen på ein fin måte.
Stein Vidar L.

Usedvanlig bra portrett av hoggorm i sitt rette miljø. Fantastiske farger, skarphet og lys. Wow!
Odd Tore S.

Skarpt og fint bilde av huggorm, liker at du har fått med hvor buktende den er. Det slo meg at buorm bilde nr. 119449 er mye stivere enn huggorm, huggormen klarer buktninger med mye mindre radius enn buorm.
Huggormen din har ikke tunga ute. Har den ''frosset'' til en pinne, eller var den fortsatt aktivt på vakt og tydelig klar til å hugge? Jeg har sett ''frosset'' huggorm (med tunga inne) ved mange anledninger, da tror den tydeligvis at den er usynlig og man kan komme svært nær. Klar til hugg har den gjerne tunga ute/inne for å orientere seg, og da er den også (mye) mer bevegelig.
Eller er det noe annet som fanger dens oppmerksomhet? De pleier vel å rette hodet ganske rett mot det som oppfattes som en aktiv trussel?
Hvordan stemmer dette med dine observasjoner?
MVH
Odd Tore
Rolf S.

Takk for kommentarene til dere alle, til Odd Tore, Denne hoggormen var veldig hissig, den freste hele tiden og prøvde flere ganger og hogge etter en pinne jeg ''dirigerte'' den med, Grunnen til den ser en annen vei er at jeg hadde med meg sønnen min og her er den opptatt med han.
Mvh Rolf
Stig B.

Veldig skarpt og fint portrett i et miljø man kan forvente å finne disse. Jeg har i meg nok urfrykt for disse til at jeg ikke ville tatt et sånt bilde.

Likte godt også din siste kommentar (og OTS sin) der du viser litt hvordan du går fram.

Mvh Stig
Jan-Eilert P.

Pent bilde av hoggorm. Morsomt å lese historien hvordan du brukte sønn din som åte :-) . Nei- spøk til side: Kunne kanskje ønsket at hele fremre del av ormen hadde vært skarp.

Jan-Eilert
Håkon E.

Dette er ein fin hoggorm, han var hissig når Olav og eg skulle filma og du ta bilde. Men fin og stor.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu