Første fremkalling....
Dette er fra mine første tider i mørkerommet......rydda litt...og der lå det, skrukkete og levende :)
Bildet inngår i albumet meg -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98864} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Marcelo V.

Synes nr 3 og 4 er de beste.
MV
Borgni R.

Fin og røff serie. Er einig med MV i at bilde nr. 3 og 4 er dei beste. Likar ikkje nr 1 særlig... blir litt oppstilt på en måte. Jakka passa perfekt, og ramma er rå! Korleis får du til den?

- Borgni
Marit Anne S.

Ramma er ekte, altså...det er t gammelt brunlig bilde fra ei eske. Serien er heller ikke gjennomtenkt, jeg pleier bare å lage alle bildene fra en film i lite format og på rekke, før jeg bestemmer meg for hvilke jeg skal lage stort. Det er derfor det ikke er lik ramme og de ikke er på rekke. Enig i at nr 1 ikke er no særlig. Men ville ikke kutte noe, siden æ fant det sånn...

ma
Magnus L.

Bildet er topp - slik du presenterer det her - som ET bilde.... en serie...! hvis jeg skal pirke..... skulle du også på bilde 2 kikket vekk.... slik at det ''skarpe'' blikket ditt i bilde 3 var det eneste som hadde øyekontakt med meg som ser på bilde!

M.
:-)
Kolbein S.

De tre siste bildene er bare helt råe:)

Kolbein
Tor Erik S.

Kom over en veldig bra billedserie her!!
Dette er bra, fra 1-4 , funker som bare det.
Her er det mange gode uttrykk som er samlet, Bra!!

M.V.H. Tor Erik
Avsluttet .

oh superkult, jeg liker alt! Jeg liker at bildene er skjeve og at ramma er brunlig og gammel, og jeg liker bilde nr1 godt.
Erland P.

Hej
Jeg kan også lide dette her,god ide og fint lavet
erland
Per Helge S.

Denne serien (dette bildet) synes jeg også er veldig flott! Nesten som om du ikke var klar over selv, at bildene ble tatt. Jeg får nesten følelsen av at de er tatt i hemmelighet gjennom et speil. Igjen synes jeg lysspillet i bakgrunnen danner et spennende landskap. Det er ikke mulig å se hvor bildet er tatt, dermed blir også motivet allmengyldig, og langt mer interessant enn om man for eksempel hadde sett at du stod i yttergangen og fikset på håret. Det blir mer et portrett av et menneske enn av deg, og det gjør det mulig for seeren å lese inn nesten hva som helst i bildet. Dermed blir det et bilde som taler til mange.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu