roadkill...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger363
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ronny J.

OK idé, men tittelen burde kanskje heller vært ''Railkill'' ;o)
RJ
Torbjørn V.

hehehe...rent logisk burde den kanskje det, men 'Roadkill' er et etablert utrykk i USA for all slags døde dyr som ligger langs veien så jeg syns det passet her...

Takk for kommentaren!:-)
Mats N.

...hehe, merkeligt dyr på denne railen, da!
Torbjørn V.

Homo Sapiens! Det er ikke meg men en jeg gikk på skolen med!
Carsten A.

Litt vel arrangert for meg, men bra likevel. Den tekniske utførelsen (som er meget god sv/hv teknikk) minner litt om en stil jeg husker for endel år tilbake - opptak av biler, bensinstasjoner o.lign. på flatlandet i Midtvesten, i sterkt sollys. Ikke min greie nettopp, men som sagt, bildet ga en assosiasjon.
MVH CA
Torbjørn V.

Takk for hyggelig kommentar CA. Vet du hvilken eller hvilke fotograf(er) det var snakk om? Det kunne vært interessant å finne noe litteratur om det!

Må bare presisere for MN at jeg ikke mener at mennesket er et dyr, men jeg ser av min første kommentar at det kunne oppfattes slik!
Carsten A.

Husker bare stilen, som jeg ikke ble så betatt av, så navn har jeg ikke festet meh ved.
MVH CA
Torbjørn V.

Ok. Får sjekke litt rundt i gamle fotobøker.
Torbjørn V.

Jeg burde foresten informert at dette bildet består av to bilder fra samme sted. Ett uten personen på linjen, og personen som er hentet fra det bildet han var med på. Grunnen til dette er at komposisjonen ikke stemte på den versjonen han var med i, og jeg flyttet derfor personen over i denne varianten. At jeg ikke opplyste om dette på forhånd beklager jeg--jeg beklager også at jeg derved brøt ett av mine prinsipper!

TV
Torbjørn V.

Har kommet frem til at det kanskje var Robert Frank, men hans navn hadde du sannsynligvis husket, eller noen i hans 'fotspor' (kanskje mest sannsynlig) av 'sosiallandskapsfotografer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu