Roser på graven
Utstyr
  • Nikon D90
  • Sigma Macro105 F2.8
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_994717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
tom mamen b.

selv om det er reflekser av rosene i gravstøtten ville jeg nok ha beskåret denne - jeg synes det er mer enn nok "historie" i de visnende rosene med pastell, vakker farge (kanskje et veldig tett utsnitt av bare blomstene her???).
Trygve B.

Dette er et bilde som jeg ble sittende og se på og samtidig tenke en del over. For meg ble det en del symbolikk her. Grav og død hører sammen. Blomster som visner, naturen som går sin gang. Alt dør til slutt. Det er den brutale virkeligheten. Alt har sin tid, slik også med vakre blomster, de pryder hage og stuer, så etter en stund er de borte, visner og blir klastet. Slik blir det med oss mennesker også. Vi har vår tid, koser oss, er aktive, så roer alt seg ned og vi går alle mot det endelige. Det er nok livet det. Dette skapte ditt bilde i dag. For meg ble det en tanke som vil følge meg denne dagen, et perspektiv som det et nødvendig å ha levende for seg. Det beriker den dagen vi har fått. Ingen ting er en selvfølge. Erik Byes sang: så lenge skuta kan gå.... hører jeg mye på. Der finnes det mye livsvisdom. mvh Trygve
Walter S.

Gripende bilde, Solvår. Et godt symbol over menneskets forgjengelighet. Flott med speilingen i den mørke gravstenene. Gode farger og kontrast.

Mvh,
Walter
Avsluttet .

Tett, nært og fin symbolkraft i speilingen; det som er og det som var.
Sissel Kleivdal H.

Et symbolsk og bevegende bilde som gir ettertanke.-
Fine farger og god kontrast.
Nydelig!

Mvh
Sissel
Berit A.

Et nydelig bilde med flott speiling, som passer utmerket til tittelen din. Flotte farger. Likte symbolikken i dette.
Jostein S.

Hei
Dette er i min gate Solvår
Jeg tar bilder når blomstene har blomstret av
Mange spennende sammensetninger
Jostein
Geir K.

Et sterkt bilde dette Solvår. Vi får bare huske og nyte dagene. Liker den mørke gravsteinen som blomstene får speile seg i.
Dyktig er du som ser motivet.

Geir
Kirsten H.

Vemodig stemning i dette bildet. Vi visner sakte, men sikkert alle sammen, men i mellomtiden kan vi jo glede oss over at vi faktisk står oppreist og har kronbladene i behold, selv om de er litt rynkete.
Mvh Kirsten
Carsten W.

Jeg henger meg på Kjetil: speilingen bærer bildet.
Meget bra.
Solvår B.

Tusen tusen takk for alle de flotte tilbakemeldingene! Det varmer.
: ) Solvår
Avsluttet .

Flott bilde Solveig, det får oss til og tenke litt mer over hverdagen og livet hvor ingen ting lever evig. Flott farger som viser at blomster ikke varer evig så sant di ikke er i plast. passer flott inntil den sorte gravsteinen her. Hilsen Tony..
Solvår B.

Tusen takk Tony!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu