C gjennom en traktor....
Utstyr
  • Pentax K-30
  • Sigma 30/1.4 EX DC
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_995603} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivar O.


Likte dette her Pål, øye bak der som kikker er passe skarpt, det andre ute av fokus, kreatift foto dette, at det er i s/h er også bra.
Tittelen var fin med c,en
Vil c mer av slike bilder.
Ivar.
Pål M. S.

Takker:-) Ble litt gøyalt dette her, med mitt 4 årige barnebarn som betrakter bestefaren gjennom traktoren.
Walter S.

Jeg må si jeg er i villrede når jeg skal gi mitt inntrykk av dette bilde.

Da har man et moderne digitalt kamera (K3) til ca. kr. 10.000,- og et supert objektiv til 3-4.000,- og all verdens hjelpemidler som supert autofokus i kamera, samt et super-skarpt objektiv - og så leverer man et bilde hvor ikke en eneste del er i fokus, alt er "blurete" og hvor man må gjette seg til hva som er hva?

Jeg fatter det bare ikke. Hvorfor?

Er det det faktum at alt er uskarpt i bildet OG at det er i sort-hvit at det plutselig blir "kunst" ut av det liksom....?

Alt er tillat for tiden og ingen følger tidligere vedtatte normer. Hvor er håndtverkeren i oss?

Hva er vitsen med autofokus, når man tar uskarpe bilder? Bommer man litt, så kan man alltids kalle det for "kunst", liksom (i hvert fall hvis bildet er i sort-hvit) - er det så enkelt?

Jeg kan ikke se at det er fremskritt.

Mvh,
Walter

P.S.: Jeg vet at det kommer til å bli "bråk" av dette, men jeg må bar få sagt det. Jeg synes ikke at dette bilde forteller meg noen ting.
Pål M. S.

@Walter
Du trenger ikke være redd fra noe bråk fra min side ivertfall:-) Synes det er helt ok med andres betrakninger, vi er tross alt forskjellige.
Dette bildet er ikke noe annet enn det gir seg ut for, nemlig et, etter min mening, litt morsomt bilde av et barnebarn som leker litt med bestefar som sitter og fikler med kameraet. Hva gjør en da? Jo opp med kameraet og får tatt dette bildet. Ikke noe forsøk på noe kunst her nei:-) Hadde bare lyst og dele dette......
Når det gjelder utstyret: K-30 m/Sigma 30 1.4 pruta ned til
kr. 7 200.- hos JapanPhoto i butikk. (de fikk vel medfølelse med en stakkars hobbyfotograf som ønsket seg dette...) Det er det jeg ville bruke på en Hobby som jeg har stor glede av. Har ikke tenkt at ambisjoner, utstyrsjag og alvor skal få en ødeleggende kraft på fotogleden.
PS Fikk forresten Dagens Bilde på Akam.no i dag:))
http://www.akam.no/bildekritikk/bilde/higravtindene-bw/13...gens_bilde

Ha en riktig fin kveld og helg:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu