Brummus mortalus (Finale)
Den lille bjørnen vrir og vneder på seg. Han kjenner etterhvert at vannet kommer. En god stund flyter han oppå. For en tullete lek. Nå må snart ugla, grisen, tigern eller noen andre komme å løse ham ut.

Men nei, Anders & Elling, samt alle de andre dyra hadde gått til Ugla på raveparty og glemte helt å lete etter stakkars lille narko-brummus...

Nå henger han nede på bunn og er borte.



(Men alle vet jo at små tøybjørner ikke trenger luft for å overleve, de trenger bare omsorg og kjærlighet, så det gikk nok bra denne gangen også.

Nyvasket teddybjørn gis bort mot avhenting!!!)
Bildet inngår i albumet The rise and fall of Olaus Brummus - En liten bjørn går ut av skogen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-10 17:37:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • EF 20 - 35 / 2,8 L
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEwa - marine
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger679
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Jon Are R.
:D
Kristian S.
Den er fin! Hvor skal den hentes?

KES
Rune Edvin H.
Oslo
Kjetil N.
Haha, bra. Slik går det med dumme små bjørner.

Synes undervannsbildet var best, hadde stått bra alene.
stian w.
Huff da.. så blei det ikke noe happy ending da assa :-/
Bra bilder og veldig bra serie mister..
god humor

:)
Mike T.
Hei Rune,
jeg rakk ikke å klippe kjettingen - var opptatt med å fotografere innseilingen til Stavanger. Det hele blir derfor min feil!
Liker også vers#2 best.
Hilsen Mike
Caroline M. S.
*snufser* Så var det slutt. :-( Skal si du har jobbet her - undervannsbilde og greier. Det ble slett ikke dumt, men i motsetning til de andre her så synes ikke jeg v2 holder alene.

Det hadde vært morsomt om noen overtok lille OB og laget en ny historie. Han kunne blitt en vandrebjørn på Dotten. Kanskje du skulle utfordre noen i stedet for å vente på frivillig avhenting? :-)
Eirik D.
:o)
Ann F.
Ærlig talt, Rune Edvin, alle eventyr skal ende lykkelig!
Du jukser!
Send ham til meg, du, så skal jeg adoptere ham. Du kan få besøksrett - jeg bor i Bærum. Jeg har en teddybjørn jeg har hatt siden jeg var 4 år, og også en strikket kamerat på sofaen som jeg fikk av min tante da jeg var 10 år gammel, de blir sikkert gode venner.
:-)
Mvh Ann

P.S. Av disse er definitivt undervannsbildet best. Men jeg lurer litt på hvordan han kom seg løs fra stenen på stranda. Og ble festet igjen i en annen sten under vann.
Tarjei Ekenes K.
undervannsbildet var fett

:-D ! son tarjeiav !
Gustav V.
Herlig psycoabsurd historie med en henrettende slutt. Hva med å bruke narkobrummus som agn for stortorsk? Han lyser jo fint opp under vann og ville blitt en utmerket pilk med litt bly og et par trebelkroker!

Gustav
Christer B.
Endelig får bamsen fred. Det har vært en lang reise, og jeg unner ham stillheten. Ser gjerne en oppfølger, men de pleier sjelden å overgå originalen...
;)
Jóhann Á.
Hei Rune!
Ja, slik går det når små bjørner havner i feil selskap. Noe for alle foreldrebjørner å tenke på!
Ellers en noe forventet slutt. Hvor bildet av Brumm på havets bunn står sterkest og kunne sluttet serien alene.
Georg K.
talented - imaginary - a playful combination of storytelling in the fairytale style and situation-images - I'm seriously touched by the kind of fantasy, humour unspectacular presentation.
As I'm still convinced that your water-flute player is one of the most '' real'' humorous images I've seen in a long time - as much I do like this story - the photos around them - and the way it is presented.

The way I read your comments here tells me that back scratching isn't your discipline at all - still you can't avoid to get the credit for the story and idea, as much as you got feedback for many single photo's.

That's a great series - and shows one more way of making use of a camera on hand.

Vegard E.
Bilder der han venter, og bildet under vann er meget bra. Men jeg savner liksom et tydeligere bilde av at vannet kommer skyllende.
Traumatisk opplevelse for en liten bjørn, men man må lide for fotografen ;)
Ulf R.
super avslutning på en briljant og kreativ bildeserie. genialt, det er ikke mer å si om det. bildene står ebst når de står sammen alle tre, i mine øyne.

/ulf
Dag T.
En trist slutt på en trist historie. Skjønner han ikke har hatt det bra mens jeg har vært på ferie. Litt finsk TV-teater med en absurd humoristisk vri. Sært.

Som serie er den glimrende, om enn kanskje med litt færre, og mer enhetlige bilder. Noen glimrende enkeltbilder er det her også, men teknisk sett spriker de kanskje litt for mye i gjennomføringen.

Uansett har det vært morro å følge med på. Jeg har jo møtt Olaus personlig noen ganger, og jeg håper han stiger opp gjennom en god renselsesprosess og finner seg et godt hjem.
Rune Edvin H.
Takker for kommentarer.
Olaus Brummus ble funnet igjen på bunn av drøbaksundet, ble vasket i milo og har flyttet sammen med herr grønn og herr gul. Ettersom det var de som senket ham til sjøs, føler han seg litt utilpass, men har fortsatt ikke funnet seg noe nytt hjem.
Kjetil: Helt rett, han var ganske teit..
Stian: nei, så klart. Olaus måtte jo dø.
Mike: dett hadde vært glimrende med et bilde av deg med knipetang under vann :)
Caroline: Vandrebjørr høres tøft ut.
Ann: Eventyret om kong heroin har da aldri vært i nærheten av lykkelig. Appropos steinen, så har jeg flyttet ham selv. Herr gul og grønn var så teite at de bandt ham fast i strandsonen ved høyvann.
Gustav: Jo, kunne vært et bra sistebilde.
Christer: Oppfølger måtte evt. blitt nasse blir bacon, men har ingen planer.
Johan: litt ventet, men det var også litt ventet med noe annet. Ble nok litt lei og tok en enkel variant (selv om jeg måtte ned med undervannshus på 10D'en).
Georg: Takker, tror det var den beste kommentaren jeg har fått på lenge.
Vegard: Gadd ikke å sitte og vente på vannet så lenge, men du har jo rett.- Det på høyre side burde nok vært byttet med noe slikt. ...

Ulf: Enig med deg.
Dag: Jo, hadde først tenkt at alt skulle være en litt vræka snapshotserie (dokumentarliknende), men så ble ikke alt det. Dessverre jobbet jeg litt mer med kvaliteten på noen av bildene.
Toini B.
Bra det er slutt, for nå ble jeg så trist at jeg ikke orker se mer;)

Jeg synes jeg denne serien har vært super å følge med på.
Håper du finner på noen nye sprell snart;-)
Caroline L.
;-) Super kult gjort dette...Meget bra bilde.

Mvh
Caroline
Henrik Eidem K.
Jeg har alltid hatet Ole Brumm, men nå trenger jeg ikke tenke mer på han. Takk!

|-| e |\| r | K
Rune Edvin H.
Henrik. Bare hyggelig.
Mariann S.
ikke noe iveien med fantasien her nei !! :-D
Liker særlig undervannsbildet.

~Mariann~
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu