ISLAND-2013-62
Bildet inngår i albumet 2013-07-ISLAND -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jostein S.

Hei
Litt av et "monument"
Som en "byggeklosse"
Jostein
Kristinn G.

ja ja detaljen har du ikke fått med deg Jostein
men det gjelder fiskvinslan og streike fine.......
Tone A.

Med dette biletet av bygningen med sitt forfall og navnet på fabrikken frå Island. Fekk du vekka mi interesse:http://www.tk.no/nyheter/article393073.ece
Og då den artikkelen er frå 2002 så kan ein lurar på korleis det gjekk med Straumsnes HF som jo har friske blåfargar på bokstavane. Mens Fiskvinnslan er med utviska.
Denne fabrikken leverte islandsk utstyrsteknologi for norske fiskeprodusentar til ny fiskefabrikk i USA, dvs Pan fish. Så det er fiskepinnar Kristinn meinrer med " fiskvinslan og steike fine..".
Når det gjeld biletet likar eg komposisjonen kor desse repeterande vindauga får dominera med og utan gardin. Vindauget til høgre skil seg mest ut pga det er antakeleg knust og ei plate er sett inn.
Når det gjeld refleksjonane i vindauga utan gardin, så er det ein litt overskya dag kor lyset fell mjukt på murveggen med sitt forfall. Flott med himmelglipa øverst.
Denne fiskefabrikken har nok stått tom nokre år, så då kan ein lura på korleis det gjekk.
Flott bruk av linjer her, og med gjentekne blåtonar på bygningen. Evt ein versjon med litt meir kontrast kunne ha gjordt seg.
Helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu