Is There Anybody In There
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger60
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998149} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Walter S.

Her MÅ det bo noen skumle sjeler eller noe annet ubegripelig. Skikkelig tøff dette her, som tatt fra en scene i en skrekkfilm. Fin kulør!

Mvh,
Walter
Leif B.

Dette er en plass hvor jeg ikke tilbringer mer tid enn jeg må , får litt "dårlige vibber" der ;) Mange takk for tilbakemeldingen.
Pål M. S.

Flott dokumentert forfall. Godt komponert og skarpt og fint.
Enig at dette er litt skummelt. Har du noen bilder fra innsiden.....:-)
Leif B.

Takk for hyggelig tilbakemelding !
Så snart været tillater det , tar jeg turen bort dit igjen og denne gangen skal jeg inn å se hva jeg kan få til + at jeg tok noen bilder fra utsiden som hadde blitt mye bedre med polaroidfilter , så det skal på .
Avsluttet .

LEif, dette bildet viser noe fra en svunnen tid, noe som er i ferd med å bli borte. Se håndtverket, se det langsomtvokste treverket - tror du dagens vinduer holder tiendearten så lenge :-) ? Noe dritt å bo i sånne hus, jeg vokste opp bak slike vinduer, men det er utrolig sjarmerende å se på. Fargekombinasjonen du har fått frem, er også perfekt, det gir bildet den rette poesi, kall det gjerne litt sjel. Spring bort og ta flere bilder, gjerne også innenfra, men vær forsiktig, gamle rønner kan av og til finne på å ramle ned når du minst venter det :-)
Leif B.

Mange takk til dere for hyggelige kommentarer :)
Flott at dere likte bildet og forhåpentligvis klarer bildet å formidle noe av stemningen i huset ;)
Hans Petter S.

Spennende motiv du har funnet her. Dette likte jeg godt! Fin tittel som passer til bildet, det ser jo skikkelig skummelt ut her. Man kan finne mange spennende motiv i gamle hus, venter i spenning på bilder fra innsiden.....
Tone A.

Her står tittelen glimrande til bildet, kor det er lite igjen av desse vindauga som mest grin i mot ein med sitt forfall.
Med desse spesielle listene med sitt mønster rundt vindauga må dette ha vore eit herskapeleg hus. Ein kan mest lura på kvifor det ikkje er verneverdig med slike detaljar.
Men her har forfallet gått sin gang og her manglar også eit heilt vindauge. Mens blondegardina heng bak sprossene. Dei grøntona gardina er ganske så øydelagde, men dei står til grønska på karmane.
Flott eksponert og med skarpe detaljar på både husveggen og på vindauga som gir liv her.
Gode kontrastar og flott lys på vindauga mot det mørktona rommet innanfor.
Nå ventar me på neste bilde herifrå, helsing Tone
Leif B.

Tusen takk for flotte og tydelige tilbakemeldinger på dette bildet !.
Det vil nok komme flere bilder i denne serien , og i mellomtiden kan dere ta en liten titt på huset i sin helhet som ligger under mine bilder "The Beauty of Slow Decay"
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu