Blåveistue i prøvemacro
Jeg kan ikke macrofotografering og trenger mye råd og veiledning.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998560} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kirsten H.

Utsnittet er fint, og den rolige bakgrunnen er veldig bra- Men det ser ut som du har sol rett på blomsten, det skaper uheldige skygger. Du får også med en ru og ujevn overflate på kronbladene, noe som skjer når lyset er for sterkt. Jeg anbefaler deg å øve en dag det er lett skydekke og vindstille. Her på Nøtterøy vil det ofte si tidlig på morgenen. Lykke til videre!
mvh Kirsten
Ingrid Milly L.

Takk for dine fyldige og forståelige kommentarer og svar på noe som jeg har lurt på mht. den ru overflaten på kronbladene. Jeg trodde det hvite kornete laget var blomsterstøv..
Ingrid Milly
Harald N.

Nært og fargesikt, enig med Kirsten, blå blomar er vansklege særleg i sterkt lys. Lykke til med makrofotografering, det er moro.

Mvh Harald
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker også ditt valg av utsnitt her.

Er enig med Kirsten`s gode råd her.

Men mest av alt, er mitt beste råd følgende; øvelse gjør mester, prøv ut ulike blendervalg, ikke vær redd for å teste ut ulike innstillinger og mest av alt; følg magefølelsen din, og stol på den.

Lykke til!

Mvh Inger Anne
Ingrid Milly L.

Takk til dere alle for hyggelige og konstruktive kommentarer! Jeg har et tidligere forhold til blomster og rosemaling men gleder meg til å utforske motiver av blomster gjennom macro-objektivet også. Det er så mange fine bilder her på dotten at jeg fikk lyst til å dra frem egen macro for å lære mer.
mvh. Ingrid Milly
Jostein S.

Hei
Nydelig blomsterbilde
Fine fargevariasjoner i motivet
Jostein
Walter S.

Spennende blomstergruppe i fin presentasjon. Jeg har i hvert fall ikke noe å lære bort når det gjelder makro. Jeg eier 2 stk. makro-objektiver (Sigma 150mm f/2,8 og en Nikon 105mm f/2.8) og bruker ingen av de...

Kanskje den nye våren inspirerer meg til å ligge ute i det grønne gresset...?

Mvh,
Walter
Frode L.

Hei.

Når du spør om råd og veiledning synes jeg du skal legge ut exif info, da er det lettere og komme med forslag til forbedringer.
Eller så støtter jeg meg til Inger Anne sin kommentar.

Frode.
Sissel Elisabeth H.

Fargerikt og flott. Her har du fått med noen fine detaljer av støvbærene. Det er bare å forsette å knipse, makro er veldig gøy. Du er på god vei, la deg inspirere og rive med.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Ingrid Milly L.

Takk for oppmuntring og kommentarer fra alle dere også.
Ingrid Milly
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu