Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_999719} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Birna R.
Dette ble usigelig grått, dvaskt og intetsigende i mine øyne. Vel er rommet tømt for alt innhold, men vi ser jo at sola skinner (?) utenfor så alt håp er ikke ute.

Du burde forsøke en ny redigering hvor du angriper sv/hv konverteringen på en annen og kvassere måte, for å se om sluttresultatet kan bli mer tiltalende.

Hvis du på den annen side nettopp søker et slikt bildemessig uttrykk, så er jeg ikke i målgruppen for å sette pris på bildet.
tony w.
hei bjørn.takk for tilbakemeldingen.
etter å ha kikket på dine bilder så er vi vel så langt fra hverandre som det er mulig å komme visuellt sett.redigerer ikke bilder .men tar heller flere innstillinger av samme motiv.
Birna R.
Målet er jo ikke at alle skal se eller formidle det samme. Om du er fornøyd med ditt eget bildemessige uttrykk, så fasthold det for all del. Selv da er det likevel utviklingsmuligheter, noe annet ville vært håpløst.

En liten bemerkning: du redigerer så klart bildet, det er jo et digitalt opptak. Det er en gedigen misforståelse å tro at en bilde "rett fra kameraet" ikke er redigert, du bare overlater innstillingen(e) til anonyme teknikere i kameraets utviklingsavdeling. En direkte konvertering til sv/hv krever mer skal sluttresultatet bli akseptabelt. Iallfall for en som er vokst opp med mørkerom :)
tony w.
ja det forstår jeg,men redigering i etterkant er det jeg mente.
så lærdom og lek skjer via kamera kontra pc hjemme,
Birna R.
Jeg foretrekker å gjøre mest mulig i kamera, deretter i råfilsbehandlingen. Dette ikke fordi jeg er fundamentalistisk innstilt, men fordi jeg har for mye å gjøre til å bruke lang tid på hvert bilde. PS-arbeid gjør jeg unna så kvikt som overhodet mulig. Tro meg.

Til syvende og sist er det vesentligste ast man har en klar idé om hvordan sluttresultatet skal bli, helst i forkant av opptaket, enn hvordan arbeidsflyten forøvrig legges opp.
Arne Henning G.
Jeg vurderer bildet uavhengig av dialogen til nå...
For meg er dette bildet en lek med linjer og former av lys og skygger, som for så vidt er spennende. Umiddelbart virker imidlertid bildet rotete og uten en klar intensjon. Det er mye (tilfeldig) som skjer på venstre side i bildet, men er helt dødt i høyre del. De geometriske figurene og linjene som dannes av lys/skygger virker lite gjennomtenkt og tilfeldig i komposisjonen, og det virker ikke som at det er noen klar ide/fokus her.

Synes som at bildet/ideen er lite bearbeidet, noe som gir seg uttrykk i en litt rotete og tilfeldig komposisjon. Men her er det muligheter i mine øyne.

PS!
Har lagt merke til et fenomen (her på bildekritikken), og det er at det legges inn flere bilder enn det gis kommentarer. Det er forunderlig, synes jeg, at ikke flere av de som legger inn bilder tenker at det er på sin plass med minst like mange kommentarer til andres bilder som man selv legger inn. Altså et bilde inn = minst en kommentar (helst to).

Urettferdig at denne PS-en kommer til dette bildet, for dette er en generell bemerkning...
Kristinn G.
Bildet er fint men ikke blant dine beste (synes jeg).
Synes det er for svak kontrast og klarer ikke å fatte hvordan lyset kan falle slik inn gjennom vinduet.

Men det du er flink til er bruk av linjer flater.

Morsomt med dogmatikkere, som vet hv de vill
Bjørn K.
Først og fremst takk til dere alle - innleggene over fikk meg til å oppgradere medlemsskapet mitt til et fornuftig nivå igjen :-)

Liker tankene bak bildet og ser noen linjer som fasinerer meg, men syns selve komposisjonen kunne vært noe tettere etter min smak. Kanskje kroppe inn bildet noe for å rydde litt opp i venstrekanten. Hva med å prøve en 1:1 versjon?

Spesiell effekt med sollyset og speilbildet som står i kontrast til hverandre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu