Elever hedret Morten Krogvold med fotoutstilling

En rørt Morten Krogvold imot utstillingen REGNVÆRSDAGER. Fotoutstilingen på Kampen i Oslo var dedikert til Krogvold fra noen av hans mange elever fra Workshop på Vågå. Målet var nådd for gruppa, de hadde gjennomført et fotoprosjekt.
Elever hedret Morten Krogvold med fotoutstillingen REGNVÆRSDAGER

Etter en entusiastisk fotoworkshop på Vågå i april i år bestemte en gruppe av elevene på Morten Krogvolds Workshop trinn 1 å starte et prosjekt. For å holde gløden oppe og arbeidsinnsatsen ved like er det viktig med mål, det var et av budskapene på kurset. Kick-off for prosjektet ble holdt på toget hjem fra Vågå og målet var en fotoutstilling til ære for Morten.

Elisabet Molander tok sporty på seg prosjektlederansvaret. Hun samlet gruppa og organiserte det hele. Tema REGNVÆRSDAGER ble satt tidlig i juni mens solen skinte. Krogvolds entusiasme rundt ruskevær som ypperlig fotovær i motsetning til strålende sol var med på å velge tema. Gruppa ville på den måten vise at de hadde fått med seg noe av teorien på kurset også.

Fotoutstillingen ble overrakt Morten Krogvold 4. november i flotte lokaler på Kampen i Oslo. Krogvold viste lite om hva som ventet da han ble hentet til en ”avtale” i øsende regnvær. Begeistret og rørt tok han imot og takket ved å studere bildene og prate med hver og en av fotografene.

CF Wesenberg var også tilsted på åpningen. Han har stilt opp som mentor og veileder for gruppa og har hjulpet til med å skaffe lokaler. Utstillerne satte stor pris på veiledningen de hadde fått underveis og både CF Wesenberg og Trond Bastiansen, eieren av lokalet, fikk en påskjønnelse.

Det var stor spredning når det gjaldt tolkningen av REGNVÆRSDAGER, men alle bildene var utført i svart/hvitt og fulgte tema. Det var mange spennende fotografier, men noen ble spesielt lagt merke til, bl.annet et flott bilde av barn fotografert av Karen Marie Kleiv. Utstillingen blir desverre ikke hengende slik at flere kunne få sett den.

Deltagerne på utstillingen var
Sissel Bukkemoen
Ida Five Bøckmann
Gio Fornell
Åse Gustavsen
Karen Marie Kleiv
Helge Krane
Marianne Lie Berg
Elisabet Molander
Lars-Erik Nygaard
Peter Paszkiewicz
Martin Schei
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu