Fotostation 5.0 best i test

Bladet PC World har testet den norskutviklede programvare for arkivering og håndtering av store bildearkiver. PC versonen av FotoStation fra Fotoware ble kåret til Best i Test. Vi venter fremdeles på MAC versonen av samme program for OS-X
Toralv Østvang hos PC World har testet tre programmer som hjelper brukerne med å holde styr på sine digitale bildearkiver. Alle programmene i testen kan også håndtere andre filtyper, men fokus i testen er primært rettet mot bildearkiverings-delen.

Digitale bilder brukes av stadig flere bedrifter til dokumentasjon og visualisering. Bildeflommen byr på store utfordringer når bildene skal gjenfinnes og brukes. Mens tekst er enkel å søke i, tar bildesøk mye kostbar tid.

Testen i PC World konkluderer med følgende: ”FotoStation er best på hurtig håndtering av bilder og metadata, og er i det hele tatt sterkt vinklet mot selve prosessen eller logistikken knyttet til dette med å føre bilder fra digitalkamera og andre kilder via arkiv og ut igjen til praktisk anvendelse.”

FotoWare er Europas ledende leverandør av programvare for arkivering, behandling og distribusjon av digitale bilder. Som pioner innen digital bildebehandling har det norske selskapet overbevist næringsliv, forvaltning, mediebedrifter og fotografer langt utenfor landets grenser. Systemets unike egenskaper gir hurtigere søk og effektiv bildeflyt. Med sin modulære oppbygging kan FotoWare tilpasses alle behov fra enkeltbrukere til globale bildesystemer.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu