Baard Næss med bok "Fanget mellom to permer"

""Fanget mellom to permer. Mat fra fjell, skog og vidde - med vinanbefalinger" heter det nye produktet fra Drøbak-fotografen Baard Næss.
Han er kanskje mest kjent som naturfotograf og som tidligere "Årets
fotojeger" i Villmarkslivs naturfotokonkurranse, men det siste året har han
jobbet på heltid som reklamefotograf med hovedvekt på mat. Sammen med kokk
Tommy Østhagen, vinkelner Dan Lystad og tekstforfatter Lasse Andreassen har
han lagd en bok som kombinerer naturfoto med matfoto. Resultatet - ja, det
har blitt meget smakfullt. Lekre matbilder som ikke står tilbake for det vi
ellers har sett på matbokfronten de senere årene, kombinert med vakre
naturbilder av elg, rype, skogsfugl og annet i naturen. Dette er en
kombinasjon, som ikke mange andre fotografer behersker.

Rettene i boka får deg bokstavelig talt til å sikle. Hør bare på disse
eksmeplene: Rosastekt reinsdyrt med sopp og rødkål, rådyrmedaljonger med
rips og squash, and med kantarellrisotto og gulrotpuré eller gurkemeiepanert
orrfuglbryst. Dette er med andre ord ikke dagligdags kost - snarere
festmiddager for gourmeter. Men her er i allefall oppskriften om du ønsker å
videreutvikle din kokkekunst fra lapskausbokser, tomatsuppe, pannekaker og
pizza...

Boka er gitt ut på forlaget Pepper publishing.

LES MER PÅ www.peppernet.no
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu