Coolpix 5400 på DinSide.no

Digitalkameraet Nikon Coolpix 5400 er testet av det norske nettstedet DinSide.no og oppnådd svært gode resultater. Testen konkluderer med at kameraet er svært godt, og gir terningkast fem!
Nikon Coolpix 5400 har et zoomobjektiv som går fra 28 til 116 millimeter (omregnet til 35mm filmformat). Kameraet tilbyr 4x zoom og har 5.1 effektive megapixler. Objektivet har ett element av ED-glass for å minimalisere fargebrytningsfeil og to asfæriske linser som maksimerer ytelsen over hele zoomområdet.

<STRONG>Enkelt i bruk</STRONG>
Journalist Bjørn Erik Loftås hos DinSide.no mener kameraet er svært enkelt i bruk og har en god ergonomisk konstruksjon. Han skriver følgende: ”Nikon kan kameraer, og Coolpix 5400 oser av kvalitet. Det merker du allerede når du holder i kameraet første gangen. Knapper og hjul er hensiktsmessig og riktig plassert, og siden de fleste knappene nås fint med høyre tommel, styrer du kameraet temmelig enkelt med én hånd.”

<STRONG>Konklusjonen</STRONG>
Testen gir kameraet terningkast 5, og høye karakterer i kategoriene bildekvalitet, egenskaper, konstruksjon og utstyrspakke. I sin konklusjon sier Loftås følgende: ” Nok en gang har Nikon presentert et flott kamera for fotografer som ønsker fritt spillerom med hensyn til kreative muligheter. Spesielt interessant blir kameraet for deg som ønsker størst mulig vidvinkel, eller best mulig makro; her er det få kompaktkameraer som kan matche Coolpix 5400. Bildekvaliteten er dessuten helt i toppklassen. ”
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu