FOTOdotNO + digit.no = sant!

FOTOdotNO og nettstedet Digit (digit.no) med Kai Thon i spissen har inngått en samarbeidsavtale for å styrke nettstedenes posisjon i det norske markedet. Samarbeidet har allerede vart en stund og denne helgen vistes resultatene for første gang..
Igår, den 21. september ble digit.no flyttet over til en ny publiseringsløsning (den samme som vil komme snart på FOTOdotNO) og design er blitt tilsvarende den dere finner her på FOTOdotNO (det vil ta opptil 24 timer før alle pekere rundt på internet vil peke på det nye nettstedet)

Samarbeidet betyr at begge nettsteder får dra nytte av hverandres kompetanse - Digit får drift og utviklingshjelp fra FOTOdotNO - og dermed flere og bedre tjenester tilgjengelig for dets brukere, mens brukerne av FOTOdotNO vil få tilgang til Digits vel av kunnskaper, artikler og ekspertise gjennom Kai Thon.

Dere brukere vil også oppleve at de tjenestene som krever høye volum (mye aktivitet) for at de skal være nyttige vil fungere enda bedre - de digitale delene av FOTOdotNO's diskusjonssider og bruktmarked vil også være tilgjengelig fra digit.no. Brukernavnet deres fra FOTOdotNO vil selvfølgelig fungere på digit.no så du trenger ikke registerere deg på nytt.

For annonsører tilbyr vi selvfølgelig kryss-annonseringspakker for begge nettsteder...
Med annonsering på begge nettstedene man vil garantert treffe de fleste foto-interesserte brukerne her på nettet! Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi ser ikke bort fra at det i begynnelsen kan ligge noen barnesykdommer på lur i den nye løsningen, men disse vil bli "kurert" fortløpende når de oppdages, samtidig vil det kunne skje noen små justeringer, men det tar vi som det kommer.

Med vennlig hilsen

Bernard, CF, David og Fabian for FOTOdotNO
og Kai for Digit
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu