Canon tar i bruk Phase Ones programvare

Canon og Phase One annonserte på Photokina at toppmodellene fra Canon vil bli levert med Phase Ones programvare for bildehåndtering og bildeproduksjon. Det gir store fordeler, spesielt for fotografer som arbeider både med Phase One bakstykke og D-SLR.
Alle som både bruker Phase One digitalt bakstykke og Canon digitalt SLR-kamera kan med dette må maksimalt ut av kameraet. Phase Ones anerkjente bildeprogramvare nå gir full støtte for Canon EOS-D1 og EOS-D1s. Det gir både høyere bildekvalitet og bedre arbeidsflyt.

For brukere av Phase One digitale bakstykker gir dette åpenbare fordeler, fordi mange av disse også arbeider med digital speilrefleks. Ved å benytte samme programvare uansett kamera eller oppdrag, blir det både enklere å utnytte alle funksjoner og tilpasse den øvrige arbeidsflyten til dette programmet.
Brukerne av disse modellene kan nå dra fordeler av den meget produksjonsorienterte Phase One programvaren, tilpasset en digital arbeidsflyt og med smarte løsninger for blant annet selektiv fargekorrigering. Phase Ones programvare er blant annet kjent for å hente maksimal bildekvalitet ut av alle bildefiler, og kan enkelt integreres med ICC-profiler for å oppnå optimal fargestyring. Avtalen med Canon er i tillegg en stor fjær i hatten for Phase One, og viser igjen at deres programvare tilhører eliten blant bildehåndteringsprogrammer for profesjonelle brukere.

I første runde er det brukere av Canon EOS-1D og EOS-1Ds som får dra nytte av denne produksjonsorienterte programvaren, som passer perfekt i en digital arbeidsflyt. På Photokina ble det også annonsert at flere DSLR-produsenter snart vil følge i samme spor.

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu