Vil du ha en gratis D1x eller D1h?

Når dette skrives i slutten av juni mangler det kun 62 kamerahus på å nå det magiske tallet; 1000 solgte D1-kamerahus i Norge! Blir det deg som kjøper kamera nummer 1000 så får du det gratis!
Vi har bestemt oss for å gjøre litt ekstra stas på den som bestiller kamera nummer 1000 ved å la vedkommende få kameraet gratis!

Kontakt din Nikon forhandler eller Interfoto direkte for å bestille kameraet du egentlig har villet ha hele tiden, så er det kanskje deg som får jackpot!

Nikon D1h koster 37000,- eks mva.
Nikon D1x koster 39500,- eks mva.

Nikon D1 var allerede fra den første lanseringen en klar favoritt for pressefotografen, dette var det første "fra bunnen og opp" heldigitale fotoapparatet. Her var alle forhold tilrettelagt for den nye teknologien. Nikon D1 beviste at det er mer mellom et motiv og en publikasjon enn kun pixler og bytes.

For å kunne tilfredstille reportasjefotografenes behov for hurtighet og robusthet har Nikon D1, som de øvrige Nikon-modellene, vært under konstant forbedring. Nikon har bedt fotografer verden over om å komme med tilbakemeldinger, og de har også spurt oss her på Interfoto. De spør om alt mulig som på en eller annen måte har kameraet som fellesnevner. Dette for best mulig å kunne forstå brukerne og kunne lage de beste produktene. Tiden avslører eventuelle svakheter og en seriøs produsent tar alltid dette alvorlig og sørger for at tiltak blir satt ut i livet.

På Interfoto har vi også lært mye i denne tiden, D1 har blitt levert til profesjonelle brukere innenfor alle faggrupper. Vi deler våre erfaringer med Nikon, og tilbakemeldinger fra norske fotografer har fortløpende blitt sendt videre til Nikons utviklingsavdeling.

<STRONG>...og resultatet?</STRONG>
Nikon har lansert to nye varianter av D1 - D1x og D1h. Disse to kameraene gir deg som profesjonell fotograf akkurat det du behøver - et valg. Enten du savner hurtigheten i ditt digitale kamera eller ønsker bedre oppløsning på bildene!
 -
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu