"'Passion & Profit" fra Phase One og Specter

Komplett digital portrettløsning!
Når Phase One nå lanserer Phase One H5, er det siste tilskudd til en komplett serie med digitale kamerasystemer for profesjonelle fotografer. Den nye modellen passer blant annet perfekt for portrettfotografering.
Danske Phase One har markert seg sterkt på verdenskartet med profesjonelle digitale kamerabakstykker og tilhørende programvare, og allerede gjort overgangen fra film til digital teknologi enkel og lønnsom for et stort antall reklame-, portrett- og institusjonsfotografer. Med sin nye modell H5 har danskene gode muligheter for å øke markedsandelene ytterligere. Den gir nemlig svært mye for pengene og kan leveres med en komplett programvareløsning for portrettfotografer.

Selger flere bilder
Programvaren Portrait One Basic gir fotografen full styring og oversikt, og gjør det enkelt å plukke ut bilder sammen med kunden. I praksis betyr det at man kan ta langt flere bilder enn man gjør på film, og at kunden kan velge ut og bestille bilder rett etter opptak. Umiddelbar oversikt over bildene, med valgfri visning i farger, sort-hvitt eller bruntoning, det forenkler fotografens arbeid og gjør det ikke minst enklere å selge flere bilder. På toppen av det hele genererer programvaren fakturadata umiddelbart.

Prisvinnende teknologi
Selve kamerabakstykket Phase One H5 gir 18 MB bildefiler (3056 x 2032 punkter) med svært høy skarphet og detaljrikdom (42 bit fargedybde), velegnet for blant annet reklame-, portrett- og bryllupsfotografering. Det kan benyttes på både mekaniske og elektroniske Hasselblad-modeller, samt Mamiya RZ67 Pro II, CONTAX 645 og Mamiya 645AF. Ved hjelp av Phase Ones FlexAdaptor kan det i tillegg påmonteres ulike storformatkameraer. H5 benytter samme prisvinnende teknologi som H10 og H20, tilkobles Mac eller PC via det raske grensesnittet FireWire (IEEE1394), og har eksponeringsspillerom fra 16 sekunder til under 1/1000 sekund. Phase Ones basisprogramvare medfølger alltid, for å sikre full opptakskontroll, umiddelbar bildevisning, fargestyring, skarphetssjekk med mer.

Test og bli overbevist
Serien av digitale kameraprodukter fra Phase omfatter nå de tre bakstykkene H5, H10 (tidligere LightPhase) og H20, samt programvare og løsninger som gir fotografen maksimalt ut av produktene. Specters produktansvarlig Geir Holme tror 2002 blir et år hvor svært mange fotografer vil satse på digital teknologi. – Med den nye H5 har Phase One et komplett spekter av produkter. Spesielt tror vi mange portrett- og bryllupsfotografer vil like kombinasjonen av H5 og Portrait One Basic programvaren. For å gjøre det enkelt å teste utstyret, tilbyr vi komplette testkofferter med alt inkludert, klart til bruk. Det gir en unik mulighet til å oppleve hva utstyret er godt for, og hvor enkelt det er å ta det i bruk, sier Geir Holme. Med H5s aggressive prispunkt, ca. kr. 104.000,- i basisutgave eller ca. kr 120.000 med Portrait One Basic, tror han mange fotografer vil oppleve at Phase One H5 tjener seg inn allerede det første året. – For å gi kjøperen maksimal trygghet tilbyr Phase One i tillegg svært gode rabatter ved oppgradering fra H5 til modellene H10 eller H20, legger han til.

Kontakt Specter for mer informasjon:
Geir Holme, tlf 23 06 08 00. E-post: geir.holme@specter.no

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu