Verdenslansering: Coolpix 2500

Dette slanke og elegante lille kameraet har en forbløffende nyvinning: et dreibart objektiv som er innebygget i kamerahuset og gjør det mulig å ta bilder fra praktisk talt enhver vinkel.
<h4>BILDET: Webmaster - Christan Grande hos Interfoto demonstrerer hvordan du kan vri objektivet. Dette kan du definitivt ikke gjlre med et vanlig kompaktkamera som bruker film.
FOTO: CF-Wesenberg <p></h4>

<STRONG>Praktisk størrelse</STRONG>
Coolpix 2500 er så lite og lett at det nærmest ber om å bli tatt med, hvor du enn skal. Med objektivet trukket inn er kameraet så flatt og lite at det passer fint i en lomme eller veske. Coolpix 2500 er et enkelt kamera med 2,11 megapixler i kjent Nikon-kvalitet.

<STRONG>12 motivprogrammer</STRONG>
Med den lettvinte bruksmåten Auto får du gode bilder under de aller fleste forhold. Men noen ganger ønsker du kanskje å gjøre noe ekstra ut av et motiv. Da hjelper de 12 motivprogrammene deg til å fremheve motivets særpreg, enten det er et portrett eller en solnedgang. Coolpix 2500 gjør alle innstillingene &#8211; komponer bildet og trykk på uløseren! Mer komplisert er det ikke.

Enkelhet i hver detalj var et krav til utformingen av Coolpix 2500. Derfor er bruken kjapp og intuitiv, fingrene behøver ikke fomle for å finne knapper og hjul. Vet å trykke på denne knappen kan du kontrollere bildene uten å skifte mellom bruksmåter. Likte du ikke selvportrettet er det bare å slette det. Det slanke oppladbare batteriet til Coolpix 2500 gir opptil 80 minutters bruk.

Nikon Coolpix 2500 vil være leveringsklart i månedskiftet Mars/April og prisen er foreløpig ikke fastsatt.
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu