""FY FAEN FOR NOEN PYSER DERE ER"

Den fargerike og omstridte fotografen Petter Hegre er mildt sagt forbannet på FOTOdotNO etter vi har refusert noen av hans bilder som vi mener er for grove til å komme på trykk av hensyn til våre yngere brukere.
Det er ikke alltid lett å vite hvor grensen går når det gjelder å trykke innsente bilder, men i tilfelle Petter Hegre var det en enstemmig redaksjon som refuserte noen av bildene da de ifølge vår oppfatning hadde passert grensen med god margin. Petter Hegre la ikke fingeren i mellom da han kommenterte redaksjonens avgjørelse, og trakk tilbake bilder som ikke var refuserte og skrev:

Jeg er skuffet men ikke overrasket over den ynkelige sensuren deres. Jeg har også fjernet "Baby Smoking" og "Shaven Angels".
Jeg skal aldri forstyrre klubben deres igjen.
Lykke til med videre diskusjoner!

Fy faen for noen pyser dere er!
mvh
Petter Hegre


Bildekritikken er våre mest populære tjeneste, men vi får mange kommentarer fra "dottere" som synes at bildekritikken ofte er for tøff, med total bildeslakt og personangrep på fotografen.

Vi oppmuntrer til bildekritikk, men må sette en
grense når vi mener at de som kritiserer tar spilleren istedenfor ballen.

Petter Hegre står fritt til å like eller mislike vår avgjørelse, og vi tar gjerne imot kritikk. Vi mener imidlertid at grensen går ved nærbilder av kvinnlige kjønnsorganer med blodige madonnabilder og har benyttet vår "Vær varsom" regel.

Petter Hegre ville gi våre lesere noen smaksprøver på bildene sine, og samtidig legge ved link til hans egne sider der man kan se resten av bildeserien - ved å betale 15$ måneden...


Hvor går grensene for bildene og kritikken?
Vi imøteser leserenes kommentarer ønsker Petter Hegre lykke til med bildene og sin kommersielle side.

Diskusjonen har allerede startet <A href=/cgi-bin/diskusjon/lesTraad.cgi?id=33937>HER</A>


ps: Vi har fått tillatelse fra Hegre til å gjengi deler av hans korrespondanse her på FOTOdotNO


 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu