Digitalt fotoalbum fra Nikon

Nikon lanserer nå en ny digital tjeneste på internett; Nikon FotoShare. Brukere av tjenesten kan lagre opptil 50Mb med bilder - helt gratis!
Nikon FotoShare er tilgjengelig på Norsk fra 1. Oktober, og er en løsning skreddersydd for alle som ønsker å lagre og dele sine digitale bilder på nettet.

Det norske softwarefirmaet FotoWare har utviklet en ny versjon av sin anerkjente programvare FotoStation eksklusivt for Nikon. Versjonen har fått navnet FotoStation Easy, og er utviklet spesielt med tanke på bruk sammen med Nikon FotoShare. Denne programvaren er en del av produktpakken til Nikons nye digitale kameraer, Nikon Coolpix 775 og Nikon Coolpix 885.

”Bildearkiver på internett er svært utbredt”, sier David Ward i Nikon Europe. ”Men felles for alle eksisterende online bildealbum er at de krever at organiseringen foretas mens man er tilkoblet internett. Det unike med Nikon FotoShare er at man kan jobbe med sine arkiver mens man er frakoblet internett, for så å laste opp alle bildene til riktige album når man er tilkoblet internett”.

<STRONG>Stadig flere tar digitale bilder</STRONG>
Fotorådets statistikk for første halvår viser at hvert tredje fotoapparat som selges i Norge nå er digitalt. Den store andelen digitale kameraer har også gitt vekst i verdien av kamerasalget – det har blitt brukt 33% mer på kameraer hittil i år enn samme periode i fjor.
<BR><BR>
<CENTER><A HREF="http://www.nikonfotoshare.com/no">Registrer deg som bruker av Nikon FotoShare</A></CENTER>
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu