Driver-opdatering fra Nvidia

De fleste er nok klar over at drivere er like viktig for ytelsen og stabiliteten på maskinen, som hvilket utstyr man har. Den største leverandøren av skjerm-kort til privat-markedet, har nå lansert en vesentlig opdatering av sin driver pakke.
Nvidia har de siste årene vært markedsledende på utviklning av grafikk kort for 3d, og de leverer chips til de fleste grafikk kort som leveres på "mulitmedia" PCer solgt på det norske markedet. Når de nå har lansert nye drivere, vil instalasjon av disse føre til vesentlige forbedringer i 3d ytelsen til skjermkortet, i tilleg til mere moderate, men vesentlige forbedringer i 2D grafikk. Jo nyere skjermkort du har, jo mer utbytte vill du ha av disse driverne, men alle nvidia baserte skjermkort vil få økt stabilitet og ytelse av disse driverne, lover Nvidia. Undertegnede kan bekrefte dette for eget vedkommende, etter instalsjon av driver pakken, økte maksimal oppløsning på skjermkortet, i tilleg til at endel standar "bench-mark" programmer viste ca 35% høyere grafikk ytelse på maskinen min.
Systemet måles også til å være mere stabilt.
Driver opdateringen bør betraktes som obligatorisk for alle som er optatt av grafikk kvaliteten på sin PC, og satbiliteten på systemet.

Driverne kan lastes ned her.
http://www.nvidia.com/us/ie/view.htm
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu