Ny FotoStation nettside

I forbindelse med lanseringen av FotoStation 4.5 har FotoWare AS også lansert nye nettsider for produktet. Fra de nye og oppdaterte nettsidene kan du laste ned siste prøveversjon av FotoStation 4.5.
I takt med at brukernes behov har endret seg, har også FotoWare forbedret FotoStation. Programmet benytter nå QuickTime for visning av forskjellige filformater, dette muliggjør blant annet visning av mac-filer på en PC. Med QuickTime åpnes også en ny verden for spesialtilpassede funksjoner.

Som bruker av FotoStation 4.5 kan du selv tilpasse oppsettet på de forskjellige funksjonene så som maler for teksting, websider og utskrift.

FotoStation 4.5 benytter IPTC tekstformat, dette åpner for import og eksport mellom forskjellige programmer og gir deg som bruker trygghet for tiden du investerer i mediearkivet ditt.

<UL><LI>Støtter enda flere bildeformater</LI><LI>Støtter video</LI><LI>Støtter lyd</LI><LI>Integreres med Microsoft Office</LI><LI>Integreres med Quark</LI><LI>Integreres med PhotoShop</LI><LI>Integreres med e-postklienter</LI><LI>Digitalkamerastøtte</LI><LI>Skannerstøtte</LI><LI>10.000 filer pr. mappe</LI><LI>Egen rask søkemotor pr. mappe</LI><LI>Med IndexManager tillates fritekstsøk i PDF, EPS, DOC, PPT og TXT i tillegg til IPTC</LI></UL>

<A HREF="http://www.fotostation.com">Besøk Fotostation.com</A> for mer informasjon.
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu