360 grader

Norske eiendomsmeglere har omfavnet en ny teknologi for å vise eiendommer på Internett. Ved hjelp av firmaet c360 har flere av landets meglere begynt å ta i bruk iPIX 360° Visning for å tilby boligkjøpere en mulighet til å gå på visning 24 timer i døgnet.
Teknologien leveres av amerikanske Internet Picture Corp. (iPIX), som står bak over 60 millioner virtuelle visninger på verdensbasis.

Teknologien gir nettbrukere muligheten til å se et fullstendig 360 graders perspektiv i eiendommer de er interessert i - enten på FINN.no eller på Tinde.no. "Teknologien kan ikke sammenlignes med hva Notar har benyttet så langt" sier Morten F. Thomsen. "I motsetning til litt eldre teknologi, hvor man får muligheten til å se et panorama-bilde på maksimalt 180 grader, er det nå mulig å se både opp i taket, og ned i gulvet" fortsetter han.

c360° er allerede representert i de fleste store norske byene. "Vi søker stadig etter fotografer over hele landet" sier Thomsen. "Spesielt trenger vi fotografer i Hedmark og Bergens distriktet". Ved hjelp av en fisheye-linse og en rotator, tar man 2 bilder på 180° i hvert rom. Ved hjelp av spesiell programvare fra iPIX settes bildene sammen til en fullstendig 360° visning av rommet.

c360° sørger for alle fotografiske behov for landets eiendomsmeglere, og de fleste av megleren som har tatt dem i bruk har sluttet helt å ta bilder selv. "Vår tjeneste og denne teknologien har gitt eiendomsmeglere muligheten til å fokusere på å være eiendomsmegler" avslutter Thomsen.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu