NRF INVITERER TIL ANDRES SERRANO - Body and Soul

Torsdag 24. august kl .19.00 inviterer Norske reklamefotografer i samarbeid med Stenersenmuseet sine medlemmer til åpning av Andres Serrano`s utstilling "Body and Soul " fotografier 1985 / 1999." Utstillingen på Stenersenmuseet omfatter mer enn 60 fotografier, og utgjør dermed en bred presentasjon av Serranos kunst.
Vi har desverre bare 30 invitasjoner, så vær rask. første mann til mølla!
Stenersenmuseet 24.08 - 22.10.2000
ANDRES SERRANO
Body and Soul - fotografier 1985 / 99

Fra de tidlige seriene - hvor kroppsvæsker som estetiske og symbolbærende virkemidler utforskes til A History of Sex og serien The Amazonian Woman fra 98/99.Serrano er en av 90- tallets mest kontroversielle kunstnere, og har jobbet med spørsmål som strekker seg fra sex, hjemløse, død, Ku Klux Klan og kirken. Andres Serrano vil selv være tilstede på åpningen, så dette vil være en glimrende anledning til å møte en av Amerikas virkelig store personligheter innen kunstfoto.

Vi har desverre bare 30 invitasjoner, så vær rask med påmelding til Wenche på mail nffoto@online.no eller tlf 22 33 21 15. Her er det første mann til mølla!

Torsdag 24. aug kl 19.00 Stenersenmuseet Munkedamsvn.15, Oslo

Fredag 25. august kl 19.00 vil det bli avholdt en åpen diskusjon mellom kunst teoretiker Tron Borgen og Andres Serrano. Dette tegner til og bli en av årets mest spennene debatter om fotografi så det er ingen unnskyldning for ikke og møtte.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu