Canon 'sniklanserer' nytt digitalt SLR-kamera

På årets internasjonale PMA Convention & Trade Show viste Canon det nye digitale SLR-kameraet i 3 megapixel-klassen. Kameraet, som representerer den siste modellen i EOS D-serien, ble vist på Canons stand under den tre dager lange utstillingen i Las Vegas, Nevada, USA, fra 3. til 6. februar.
Ettersom kameraet fremdeles er under utvikling, gjenstår det fremdeles å fastsette detaljer som pris, lanseringsdato og produktspesifikasjoner.
Canon lanserte det profesjonelle digitalkameraet EOS D-2000 i 1995. Basert på SLR EOS-seriens flaggskip EOS-1N med autofokus.
Det nye digitalkameraet skal dekke behov innen bl.a. avansert amatørfotografering og visse næringslivsbransjer, og er opprinnelig utviklet som en SLR-modell. Det bygger på Canons erfaring og know-how innen optisk teknologi og bildebehandling. Modellen har bildesensor i stor-format med 3 millioner pixel, og er kompatibel med alle Canons EF-objektiver.
Canon vil fortsette sitt arbeid for høy bildekvalitet, funksjonalitet og brukervennlighet for å skape digitale kameraer som på en effektiv måte får frem både det praktiske og det morsomme ved digitalfotografering.

Tekniske spesifikasjoner per februar 2000
Type: Digitalkamera med autofokus og enkelt refleksobjektiv
Objektivfatning: Canon EF-fatning
Objektiver benyttet: Canon EF objektivsett
Bildeelementer: Over 3 millioner pixel
Lanseringsdato: Høsten 2000 (forsøksvis)
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu