Leverandører - les dette !

Starten på år 2000 har oversteget alle forventninger. 1 feb. ble FOTOdotNo oppdatert hele 184 ganger ! Vi satte nye rekorder på alle felt. i januar. Hør bare her; På Bildekritikken som vi lanserte I januar har inn 691 bilder med 1306 komentarer. 1300 personer fra hele landet har registret seg som brukere av FOTOdotNo. hvorav 155 er fra Oslo. Antall besøkende på hovedsiden er totalt 36083 ! – et snitt på 1162 om dagen. 165 083 sider er blitt lest I januar. FOTOdotNo oppdatert ca 120 ganger om dagen av dere. !
<h2> Hvorfor er FOTO.no et bra nettsted _QMARK_</h2>

Vi lover at I løpet av neste halvår så vil du finne dobbelt så mye informasjon her på FOTO.no. <p>
Vi som står bak denne tjenesten surfet på nettet lenge før en investor hadde hørt ordet "e-post". <br>
I de dager da internett begynte å gjøre sitt inntog her til lands, var gründernes filosofi at "nettet er til for brukerne- og de skal stå for innhold og oppdatering"
<p>
Denne filosofien har vi tatt med oss, siden vi regner oss for gründere. Vi jobber med nettet til daglig, og har klart å stå imot "superkomersielle" interesser som har villet kjøpe og eie oss.
<p>
Vi er ikke overrasket over den utvikling som skjer på nettet i dag. Det som er synd, er at ingen tjener penger på å drive et nettsted, skal vi tro det vi leser i avisen.
<p>
Vår grunnfilosofi er å være et bindeledd mellom deg som bruker og de som har informasjon de ønsker å formidle. Det er dette vi nå jobber med. Og det er dette vi ønsker å tjene penger på, fremfor å skulle overkomersialisere FOTO.no med masse bannerannonsering og andre forstyrrende elementer
<p>
Så til alle dere som driver et firma i fotobransjen og skal ut på nett.._QMARK_<br>
Spør oss først, og vi kan kanskje hjelpe deg !
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu