Digital arbeidsflyt

Spesialtilbud til BioFotomedlemmer

Kurset tar sikte på og vise deltagerne hvilke elementer en god arbeidsflyt bør inneha, slik at man kan optimalisere måten man selv arbeider på. Kurset vil også vise hvor enkelt det er å arbeide med RAW filer.
Etter 10 år med foto vet jeg hvor skoen trykker for den digitale fotografen. Det er nemlig ikke slik at man trenger å kunne alt om rawfilkonvertering eller arkivering. Det holder med basiskunnskaper og at man gjør de rette tingene fra starten av. Gjør man det, kan man lære seg en effektiv, trygg og rask arbeidsflyt. Husk at ingenting er gratis! Det vil alltid ta noe tid før nye rutiner sitter i fingrene. Men dersom man er konsekvent og gjør de samme tingene hver gang man legger in nye bilder på harddisken, vil man raskt få en god arbeidsflyt. På kurset vil jeg ta for meg hele gangen fra bildet er tatt i RAW. Til det ligger ferdig arkivert og indeksert. Jeg vil også vise de grep man er nødt til å ta i Photoshop for å få det optimale ut av bildet. Programmene jeg vil bruke på kurset, er Photoshop. Fotostation og Capture One fra Phase One. Jeg har brukt disse programmene i mange år, og jeg vet hva man må kunne om de forskjellige programmene for å komme i mål. Vi skal også se hvilke grep som må tas for at din pc skal jobbe optimalt, samt hvordan oppnå den beste og sikreste backup.
Det legges opp til et kurs med få deltagere, slik at hver enkelt vil få mest ut av kurset. Ved å legge kurset hjem til meg, vil det også være enklere og vise deltagerne digital arbeidsflyt i praksis.

Man kan velge en av to kvelder, se dato under.

Tid: 12 eller 14. Desember klokken 1800 - 2200.
Sted: Hos Kai Jensen, Ånebyveien 79b vis a vis Åneby togstasjon.
Pris: 500,- for BioFotomedlemmer 850.- For ikke medlemmer.
Antall deltagere: 5 pr kveld, førstemann til mølla.
Påmelding her: kai@villmarksbilder.com
TLF: 90693535

Kai Jensen har tidligere vært kursleder hos Naturfokus, og har holdt flere kurs i egen regi.
Les mer om kursholder Kai Jensen på hans hjemmeside www.villmarksbilder.com

Velkommen til en begivenhetsrik kveld.
Kai Jensen -
Kai Jensen
Einar Ytrelid -
Einar Ytrelid

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu