Norsk fotofagskole gjør det sterkt

Elevene ved Norsk Fotofagskole har gjort en fantastisk innsats i årets konkurranser. Deltakelse i Utsnitt, Landskonkurransen og Sterk Reklame har gitt gode plasseringer, noe som lover godt for fremtiden til elevene og norsk fotografi.
Under Fotografi 2007 ble det tilsammen i UTSNITT og Landskonkurransen delt ut 2 gull, 6 sølv, 3 bronse, samt 32 hederlig omtale og diplomer til skolens elever. Tittelen Årets Elev ble tildelt Kristine Marion Jaklin, Årets Reklamebilde gikk til Christian Nilsen og Øyvind Bø ble nominert til Grand Prix i UTSNITT.

Under premieutdelingen til Sterk Reklame i Trondheim torsdag 15 mars fikk elevene mye skryt for de innleverte arbeidene. Vi siterer juryen Dette var en av de sterkeste kategoriene i hele Sterk Reklame, og det lover godt for kommunikasjonsbransjen i regionen at det kommer så mange talentfulle elever opp gjennom rekkene. Juryen synes det var mange overlegne arbeider her og tett i teten, men ente til slutt om noen ekstra verdige vinnere.

Det ble tilsammen delt ut 3 Gull, 2 sølv og 4 diplomer i Sterk Reklame til skolens elever. Gullvinner Karl Bugge sier om konkurransen at det er gøy med annerkjennelse for hardt arbeid som man selv har tro på.

Rektor Roar Øhlander oppsumerer årets konkurranser: «Jeg er utrolig stolt på vegne av elevene. Vi har alltid gjort det sterkt i konkurranser, men aldri har det vært så mange premierte som i år. Jeg er glad på skolens vegne fordi jeg ser resultatene som en indikator på at kvaliteten på undervisning og opplæring er god.»

Så langt har det blitt en svært vellykket deltakelse i årets konnkurranser for studentene fra <bn>Norsk Fotofagskole. Og det er innteresant å merke seg at de også gjør det sterkt i kategorier for etablerte proffesjonelle fotografer.

PS: Sjekk ut den nye hjemmesiden til skolen for mer info og flere nyheter:

www.fotofagskolen.no

Trine Rasch-Olsen - Roar Øhlander og hans elever på Utsnitt-festen
Roar Øhlander og hans elever på Utsnitt-festen
Trine Rasch-Olsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu