Geir Fløde til topps i redbubbles fotokonkurranse

Den Horten baserte fotografen og foto.no medlemmet Geir Fløde har gått helt til topps i redbubbles fotokonkurranse med tema digital image.
Det var i forbindelse med nettstedets ettårs jubileum at grafisk designer og fotograf Geir Fløde ble gruppevinner i temaet digital image. Redbubble.com er det andre mest hurtigvoksende nettstedet for kunst i verden med 35.000 medlemmer. Nettstedet fokuserer på menneskers iboende kreativitet og motiverer brukere av sidene til å uttrykke nettopp dette. Et av resultatene kan man se i vinnerbildet til Geir Fløde.

- redbubble.com er et internasjonalt nettsted hvor brukerne er diktere, illustratører og fotografer innen de aller fleste sjangre. Dette gjør nettstedet meget allsidig og siden brukerne stammer fra hele verden blir også de visuelle uttrykkene særdeles allsidige, forteller Fløde til foto.no.

Fløde har alltid hatt et ønske om å bli grafisk designer og kunne styre hverdagen sin selv.

- Dette har jeg klart, men tross for kreative dager kan tiden likevel bli rutinepreget, og man kan fort miste visjonene av syne. Man gjør de samme tingene om igjen og om igjen. Følelsen av å bli gående i sirkel kan til slutt bli så sterk at man får behov for å bryte ut. Samtidig er det jo trygt å bli gående i denne rundgangen, forklarer han om bildet.

- Lengselen etter nye ideer og visjoner er sikkert noe mange vil nikke gjenkjennende til. Etter at jeg for alvor begynte å fotografere for to år siden ser jeg klarere og klarere hvor jeg vil med min egen kreativitet. Dette er bakgrunnen for bildet, men jeg ønsker likevel at bildet skal kunne tolkes fritt og at betrakteren selv kan legge sine egne ideer til bildet.

Fløde bruker ofte manipulasjoner som et fundament i bildene sine.
- Jeg synes det da er lettere å fortelle historier via bildene mine. For meg er det viktig at manipulasjonen er så tydelig at det ikke skal være noen tvil om at er en manipulasjon, forklarer han.

foto.no gratulerer Geir og ser frem til flere spennende bilder fra ham i fremtiden.
________________________________________

For mer informasjon:
http://www.redbubble.com/people/redbubble/journal/655292-...-announced

Geir Flødes hjemmeside:
http://www.magasin.no/
Geir Fløde - The Endless Walk
The Endless Walk
Geir Fløde
Vinnerbildet i kategorien 'Digital image' i redbubble.com sin fotokonkurranse
 - Geir Fløde
Geir Fløde

Bilder Bilder:Brukere Brukere:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu