Ur&Foto gjenoppstår i Bergen

Fotobutikken Ur & Foto i Bergen gjenåpner førstkommende torsdag etter 4 år i mørket.
– Det føles eventyrlig, smiler daglig leder Ronnie Larsen entusiastisk.

Ur & Foto hadde siden 1979 servert byen med kvalitetsutstyr og gode råd, men ble i 2004 en del av FotoVideo. Dette medførte at Bergen på sett og hvis mistet sin nisjeforhandler til kjedemarkedet. Men for bare 2-3 måneder siden begjærte FotoVideo oppbud og lokalene i Nygaten ble mørkelagt. Det skremte derimot ikke de ivrige ildsjelene, og man var raskt på bena igjen.

- Allerede dagen etter konkursen bestemte vi oss for å gjenåpne Ur & Foto. Vi har hatt en enorm kundestøtte etter konkursen, både via SMS og fra folk på gata, så det ville være for galt og bare la dette forsvinne, forteller Larsen.

Så det har vært noen uker med hardt arbeid for å kunne gjenoppreise den gamle traveren. De åpner i de samme lokalene og har beholdt den gamle arbeidsstaben og opprettholder således en kontinuitet. Målsetningen er enkel, nemlig å gjenskape Ur & Foto slik de en gang håpet det skulle være; en solid drevet lokalforhandler til sultne fotoentusiaster. Noen ekspansjon er ikke planlagt, men de ser på muligheten for også å kunne levere via web, uten at dette er konkretisert per i dag.

Derfor fokuseres det nå utelukkende på de besøkende og man ønsker å skape gode relasjoner, hvor man både kan lære bort, men også lære litt selv. Viljen virker uansett å være på plass og det er grunn til å tro at alle involverte er storfornøyde over å være tilbake igjen - så er det bare og tro at Bergens mange fotografer er det samme.
Ronnie Larsen - Ur&Foto
Ur&Foto
Ronnie Larsen
Ronnie Larsen - Ur&Foto
Ur&Foto
Ronnie Larsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu