Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Fem nye kompakte kamera fra Canon

Canon lanserte fem nye kompakte kameraer i dag: 2 Digital Ixus og 3 PowerShot. I denne pressemeldingen kan du lese om dem.
Digital IXUS 980 IS: 14,7 megapiksler, 3,7x objektiv med optisk bildestabilisator.

Digital IXUS 980 IS kan skilte med mye mer enn et flott utseende. Modellen har en utsøkt design med sølvfarget eller sort kamerahus. Oppløsning på hele 14,7 megapiksler gir rom for utskrifter i stort format og kreativ beskjæring. Et stort utvalg av avanserte funksjoner som drives av Canons nye DIGIC 4-prosessor, gjør det enda enklere å ta flotte bilder. Kameraet har også et nytt manuelt program for dem som ønsker full kontroll over det kreative.


Digital IXUS 870 IS: 10,0 megapiksler, 4x vidvinkelobjektiv (28mm) med optisk bildestabilisator og 3,0-tommers LCD-skjerm.

Smalt og stilig i sølv- eller gullfarge - 10,0 megapikslers Digital IXUS 870 IS glir inn i de mest elegante omgivelser. Et vidvinkelobjektiv med 4x optisk zoom sørger for at du får med mer i bilderammen – ideelt til fotografering av langstrakte landskaper eller et rom fullt av venner. Canons nye DIGIC 4-prosessor har forbedret ansiktsgjenkjenning og avansertere teknologier for eliminering av uskarphet. Resultatet er flotte bilder du kan vise frem på den store 3,0-tommers LCD-skjermen med det samme.


PowerShot G10: 14,7 megapiksler, 5x vidvinkelobjektiv (28mm) med optisk bildestabilisator.

PowerShot G10 er velegnet for erfarne fotografer som vil ha et kompakt tilleggskamera. Kameraet har en 14,7 megapikslers sensor som gir enestående detaljnivå, mens Canons nye DIGIC 4-prosessor sørger for eksepsjonell bildekvalitet. Med et 5x vidvinkelobjektiv er det enkelt å fotografere interiører, arkitektur og landskap, mens en stor 3,0-tommers PureColor LCD II-skjerm med høy oppløsning gir detaljert visning. Med mulighet for RAW-opptak og støtte for Digital Photo Professional har du også full kreativ frihet etter at bildet er tatt.


PowerShot SX1 IS: 10,0 megapikslers CMOS-sensor,
20x vidvinkelobjektiv (28mm) med optisk bildestabilisator og HD-videoopptak.

Teknologientusiaster og erfarne fotografer vil glede seg over den superkraftige 20x vidvinkelzoomen på
PowerShot SX1 IS, og med serieopptak på 4 bilder per sekund og eksepsjonelt rask respons går du ikke glipp av blinkskuddene. Du kan supplere stillbildene med det beste innen videokvalitet med opptak i full HD, klar for avspilling på datamaskin eller HD-TV.


PowerShot SX10 IS: 10,0 megapiksler, 20x vidvinkelobjektiv (28mm) med optisk bildestabilisator.

Ønsker du å fotografere motiver som er et stykke unna, for eksempel på sportsarrangementer eller ute i naturen, har PowerShot SX10 IS en imponerende telerekkevidde takket være et 20x vidvinkelobjektiv med optisk zoom. Kameraet har også Canons optiske bildestabilisator som sørger for stødig bilde. Oppløsning på 10,0 megapiksler gir flotte fotoutskrifter i stort format og mulighet for kreativ beskjæring. Du kan også forenkle fotograferingen med avanserte automatiske funksjoner, eller ta full manuell kontroll over den kreative prosessen.



Canon - Digital IXUS 980 IS
Digital IXUS 980 IS
Canon
Canon - Digital IXUS 870 IS
Digital IXUS 870 IS
Canon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu