foto.no på Photokina 2008

I morgen, tirsdag 23/9, går startskuddet for Photokina 2008. foto.no er der og skriver om de viktigste nyhetene.
Photokina har siden 1950 blitt arrangert annet hvert år i Køln i Tyskland og er verdens største og viktigste messe innen bildeteknologi. I år finner 1523 leverandører veien til messen. På Photokina ventes 160.000 besøkende og en av disse er foto.nos utsending Per Inge Østmoen.

- Jeg skal være der i tre hele dager, og er like spent som dere på hva vi kommer til å se. Enkelte store nyheter, som Canons 5D II, er allerede lansert, men i tillegg til at der er dybdeinformasjon å få tak i, er Photokina full av små og store nyheter som hver for seg sikkert kunne fortjene en egen artikkel. Å dekke hele Photokinas smørgåsbord av nyheter blir helt umulig. Mitt mål er å gjøre et skjønnsomt utvalg.

Per Inge kommer til å formidle informasjon om både produkter som er spennende i henhold til noen av de mest intense diskusjonene på foto.no og ting som kanskje har en tendens til å komme noe i bakgrunnen.

- En produktkategori jeg for eksempel har planer om å vie litt omtale, er verktøy for farvekalibrering og utskrifter, samt skjermer som er særlig godt egnet for bildebehandling. Råfilkonverterere skal jeg også forsøke å bringe informasjon om, det ryktes at mye her er på gang.

Per Inge vil også følge med på aktuelle diskusjoner på foto.no for å få en føling med hva som er interessant for dere.
Frank Hesjedal - Per Inge Østmoen
Per Inge Østmoen
Frank Hesjedal
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu