Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Fotomesse i Bergen

Ur og Foto arrangerer for 15. gang Norges største fotomesse i Galleri Nygaten, Bergen.
Så er det igjen klart for årets store happening for fotointeresserte i Bergen. Nok en gang fylles Galleriet opp med alt tenkelig utstyr for fotointeresserte. Mange av nyhetene som ble vist på verdens største fotomesse PhotoKina, vil også bli å finne på messeområdet i Bergen disse dagene.

Nytt navn
Messen har siden sist skiftet navn til Bergen Fotomesse og den vokser i størrelse og antall deltagende utstillere for vært år. Dette gjør Bergen Fotomesse til Norges største rene fotomesse. Messen går av stabelen fredag 17. og lørdag 18. oktober. Åpningstidene for messen er: Fredag 12-19 og lørdag 10-16.

Seminarer
Det vil også i år bli en rekke seminarer som er åpne for publikum. Her kan nevnes seminar innen makrofoto, undervannsfoto, portrettfoto, naturfoto. Det vil også bli holdt seminarer innen skjermkalibrering, bruk av NX2 software, med mer. Kort sagt et spennende og variert program for begge dager.

Prøve utstyr
Det vil selvfølgelig også bli mulighet for publikum til å prøve profesjonelt lysutstyr i studio. Da dette i år som tidligere år er en salgsmesse vil den selvfølgelig også bli krydret med en rekke gode tilbud.

Og det beste av alt – det er gratis adgang til messeområdet og alle seminarer og workshops.

Velkommen til høstens store fotohappening – velkommen til Bergen Fotomesse. For fullstendig katalog og program, se våre nettsider http://www.urogfotobergen.no/
Raymond Lakshol -
Raymond Lakshol
Fra tidligere fotomesser
Raymond Lakshol -
Raymond Lakshol
Fra tidligere fotomesser

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu