Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Ver og uver - i et nordnorsk landskap

Fotograf Johannes Strand fra Lødingen stiller ut landskapsfoto i store og små format på Hamarøy galleri.
”E FASINERES AV VERET,” sier fotograf Johannes Strand fra Lødingen.
”Veret e på mange måta det som skill dagan, og gjer tia perspektiv. Ja sågar e det med på å gje livet perspektiv”.

Med fotografens ord som bakteppe åpnes fotoutstillingen på Hamarøy Galleri 15. november kl.12.00 som rommer sort/hvitt landskapsfoto i store og små format.

Johannes Strand (f.1971) er bosatt i Lødingen, men har både familiær tilknytning og oppvekst fra Hamarøy. Hamarøy Galleri er svært fornøyde med å kunne støtte opp om et talent med lokal tilknytning og som tør å satse!

Johannes Strand begynte å fotografere aktivt som 15-åring da konfirmasjonspengene ble brukt til innkjøp av et speilreflekskamera. Johannes er hovedsaklig selvlært, men har deltatt på flere foto-workshops de siste årene blant annet hos Morten Krogvold.

Johannes har hatt en drøm om å gjennomføre et bokprosjekt med egne foto. Drømmen er i ferd med å bli realisert! Før jul debuterer Johannes med boka ”Ver og uver – i et Nordnorsk landskap”. Se egen presentasjon på nettsiden.

Johannes jobber både analogt og digitalt med bildene sine. Dette gir han to forskjellige verdener å jobbe i, samtidig som det gir forskjellige muligheter. Etterarbeidene gjøres som oftest digitalt.
 -
Johannes Strand -
Johannes Strand

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu