Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon Masters

Canon styrker sitt profesjonelle team, Canon Masters, ytterligere og inngår samarbeid med Marcel Lelienhof, Peder Songedal og Ole-Jørgen Liodden.
17. desember 2008: Canon styrker sitt profesjonelle team, Canon Masters, ytterligere og inngår samarbeid med Marcel Lelienhof, Peder Songedal og Ole-Jørgen Liodden. Canon Masters er betegnelsen Canon bruker på fotografer som aktivt samarbeider med selskapet. Med sin spesialiserte fotokunnskap er fotografene med å drive produktutviklingen fremover. I tillegg til å inspirere og engasjere kommer de også med tilbakemeldinger og forslag til forbedringer på både produkter og tilbehør.

-Lelienhof, Liodden og Songedal er noen av våre frontfigurer som hjelper oss å kommunisere vår lidenskap for bilder. Marcel er svært spennende fordi han bruker både still- og levende bilder som kunstnerisk uttrykksform. Ole-Jørgen tar naturbilder svært få i Norden matcher, mens Songedal er en prisbelønnet reklamefotograf. Vi gleder oss over å ha alle tre med på laget, sier Trond Langeland, Country Director Canon Consumer Imaging Canon Norge AS.

Marcel Lelienhof er en fotograf som jobber i mange felt. Han er bilderedaktør og fotograf i magasinet NO, musikkvideoregissør og mote- og reklamefotograf. Han har 13 års erfaring fra London og flere bokutgivelser og utstillinger bak seg. Lelienhof er aktuell med utstillingen ”Silence” i New York, som er et resultat av 3 års feltarbeid med Norsk Folkehjelp i krigsherjede land verden over. Marcel er kjent for sine valg av lokasjoner og farger. Noen sier han er en perfekt miks av røffhet, eleganse og rock’n’roll med et hint av fashion.

Ole Jørgen Liodden er heltidsfotograf med base i Hedalen i Valdres. Hans hovedfokus innen fotografering er natur, landskap, fugler og dyr. Dette har lokket han ut på mange fotoekspedisjoner til eksotiske steder. Liodden har gitt ut flere bøker inkludert Nordens første lærebok om digital naturfotografering. I 2008 ble Liodden valgt til Wild Wonders of Europe-fotograf – et ensemble bestående av Europas 60 beste naturfotografer.

Peder Songedal er utdannet Editorial and Advertising Photographer ved Rochester School of Photography. Songedals tekniske kvaliteter og bruk av Photoshop gjør at hans arbeid alltid får frem budskapet. Songedal jobber med abstrakte og konseptuelle bilder og han har mottatt flere priser for sitt arbeid innen reklamefotografering. Han er en av få fotografer i Europa som er plukket ut til Apples Distinguished Professional Program.
Einar Aslaksen - Marcel Lelienhof
Marcel Lelienhof
Einar Aslaksen
Mari Svenningsen - Peder Songedal
Peder Songedal
Mari Svenningsen
Kai Jensen - Ole-Jørgen Liodden
Ole-Jørgen Liodden
Kai Jensen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu