Kai Jensen: Årets fotojeger

Kai Jensen er kåret til årets fotojeger av Villmarksliv. Han har også stukket av med seieren i kategorien ”Menneske i natur”.
foto.no-medlem og naturfotograf Kai Jensen har av magasinet Villmarksliv blitt kåret til årets fotojeger i tillegg til en seier i ”Menneske i natur”. Kai Jensen dro seieren i land i årets Fotojeger 2008, med en sammenlagt sum på 1633 poeng. Rolf Selvik og Torbjørn Martinsen kapret andre- og tredjeplassen.

I kategorien ”Mennesker i natur” var det med bildet "Fisker ved Kattnosa" han halte i land en seier.

Kai Jensen er en naturfotograf, som så mange andre naturfotografer, trives best når han kan tilbringe flere dager ute i naturen, enten på fjellet eller i skogen.

- "Fisker ved Kattnosa" ble tatt under en padletur i Nordmarka, tidlig om morgenen i juli, hvis man kan kalle 0343 for morgen da. Det er jo engang slik at når man vet hvilke fantastiske morgenstunder en kan få oppleve mitt på sommeren, ja da er det ikke vanskelig og finne motivasjon til å komme seg opp. Jeg har alltid vert fasinert av svart hvitt, og når jeg gjorde dette bildet om til svart hvitt, så synes jeg det ytterligere forsterket stemningen som lå i bildet. Det er ofte slik at svart hvitt gjerne blir best på bilder, som i utgangspunktet har en flott stemning. Jeg synes også det er spennende å inkludere mennesker i mine bilder, bildet formidler da sin egen historie, forteller Kai Jensen til foto.no.

foto.no gratulerer Kai Jensen og oppfordrer flere til å komme seg tidlig opp på morgenkvisten.



___________________________________________

Les mer:
http://www.klikk.no/produkthjemmesider/villmarksliv/artic...382262.ece

Kai sin blogg:
http://www.villmarksbilder.blogspot.com
Kai Jensen - Fisker ved Kattnosa
Fisker ved Kattnosa
Kai Jensen

Brukere Brukere:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu