Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Ny spesialutgave

Ny spesialutgave. LEICA M8.2 ”Safari”. Klassisk kamerasett i olivengrønn utførelse.
Høvik 27/01-2009:

Kamera: LEICA M8.2 "Safari".

Toppdeksel, bunnplate, kamera bakstykke og skinntrekk type "Vulkanit" er dekket med en motstandsdyktig olivengrønn maling, som gir godt grep. Toppdekselet er inngravert med tradisjonell Leica gravyr. Alle operative deler er gjort i forkrommet sølv og således står i stil med sølvobjektivet. De tekniske spesifikasjonene er identisk med den regulære LEICA M8.2.

Objektivet: LEICA Elmarit-M 28mm f/2,8 ASPH anodisert sølv.
Dette anvendelige objektivet har vært meget populært helt siden det ble lansert. Den kompakte konstruksjonen og fremragende utførelsen gjelder også for denne sølvversjonen. Denne utførelsen er kun tilgjengelig sammen med "Safari" kameraet. Ved å sølvanodisere aluminiumsdelene blir den lave vekten på kun 180gm beholdt. objektivet leveres komplett med den klassiske metall motlysblenderen, også sølvanodisert.

Bag: Billingham Kombinasjonsbag M "Safari"
Den engelske spesialisten på høykvalitets bagger, Billingham, produserer eksklusivt for LEICA M8.2 "Safari" en bag som matcher kameraets olivengrønne farge med lysebrune skinnkanter. Billingham kombinsajonsbag M "Safari" er laget av det vannavstøtende materialet "FiberNyte" og tar hele "Safari" settet i tillegg til ekstra objektiver og tilbehør. Justerbare, polstrete skillevegger sørger for at kamera og objektiv er godt beskyttet.

Bærerem: Ekte lær med Leica logo.
Oversiden av den elegante bæreremmen er i kalveskinn, undersiden i anti-skli svinelær. Den meget høye kvaliteten understrekes av sømavslutningen. Midt på remmen er Leica logen presset inn.

•LEICA M8.2 "Safari" leveres komplett med kamerarem, deksel, Lithium-ion batteri, hurtiglader med 80%-full anvisning, nettkabler, USB-kabel, instrukjonshefte i tysk/engelsk, Programvare DVD Capture One 4 og garantikort.
•LEICA Elmarit-M 2,8/28mm ASPH. "Safari" sølvanodisert, inkludert front og baksdeksel, motlysblender, lærveske. Instruksjonshefte i tysk, engelsk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, japansk og garantikort.
•Billingham Kombinsjon bag M "Safari"
•Kamerarem "Safari" i ekte skinn.
•Filter E39 UV/IR sølv
•Opprinnelses sertifikat.

Alle elementer er pakket i standard Leica bokser, samlet i en felles ytre eske. LEICA M8.2 "Safari" leveres kun som et komplett sett. Ingen elementer kan leveres separat.

Veiledende utsalgspris kr.70 905,00 ink. mva. Levering medio februar 2009.

Spesialutgaven LEICA M8.2 ”Safari” er ikke det første kameraet Leica har produsert i denne fargen. Den olivengrønne fargen har vært brukt på to tidligere modeller. I 1960 årene ble olivengrønne M-kameraer produsert til det militære og brukt i forbindelse med overvåkning og dokumentarfotografering. Den andre olivengrønne modellen, Leica R3 ”Safari” ble introdusert i 1977/1978 og er i dag et meget ettertraktet og verdifullt samlerobjekt.


Leica -
Leica
 - Leica
Leica

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu