Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

COOLPIX L100, COOLPIX L20 og COOLPIX L19

ikon Europe er stolte av å kunngjøre tre nye, prisgunstige og spennende COOLPIX-kameraer: COOLPIX L100, COOLPIX L20 og COOLPIX L19.
Alle tre er fullpakket med funksjoner av høy kvalitet, slik at det blir en fryd å ta bilder – og det til en gunstig pris.
De har flotte NIKKOR-objektiver, er enkle å bære og bruke og har alternativer for blant annet automatisk motivvalg, smilegjenkjenning og blunkevarsling. Med slike funksjoner kan alle ta bilder.

Mark Pekelharing, Product Manager Consumer Products hos Nikon Europa B.V: - Ikke alle ønsker å bruke mye penger på et kamera. Med disse tre nye kameraene får du det beste av to verdener: Kvalitetsbildebehandling i Nikon-stil med mange spennende funksjoner, og alt til en gunstig pris.

COOLPIX L100 – 15x zoom
COOLPIX L100 er et flott eksempel. Med 10 effektive megapiksler, Nikons digitale bildeprossessor EXPEED for høy kvalitet og et NIKKOR-objektiv med 15x zoom med en dekning fra 28 mm vidvinkel til 420 mm supertelezoom (tilsvarende 35 mm-format) vet du at du kommer til å få med deg nær sagt alle motiver i detalj. Når du bruker makroinnstillingen, kan du til og med ta bilder av en gjenstand på bare 1 centimeters avstand. Med fire funksjoner for reduksjon av uskarphet, inkludert bildestabilisering (VR) med forskyvning av bildebrikken (shift), kan du være sikker på at den også kommer til å være i fokus. Du kommer også til å sette pris på COOLPIX L100 hvis du liker sportsfotografering, siden funksjonen for kontinuerlig sport støtter opptil 13 b/s. Automatisk motivvalg tilpasser innstillingene automatisk etter motivet. Med smilegjenkjenning får du tatt bildet når motivet smiler, mens blunkevarsling advarer deg når motivene har øynene lukket. Andre funksjoner inkluderer blant annet korreksjon av rød øyerefleks, D-Lighting for bildeforbedring, 15 motivvalg, filmer med lyd og aktiv zoom.

Med et følsomhetsområde opptil ISO 3200 (med pikseltilføyelse) håndterer kameraet utfordringer under dårlige lysforhold. Dette blir ytterligere forbedret med kameraets bevegelsessensorsystem, som registrerer kamera- eller motivbevegelse under fotografering og automatisk velger en kortere lukkertid og høyere ISO-følsomhet.
COOLPIX L20 og COOLPIX L19 Enkle å bruke
COOLPIX L20 og COOLPIX L19, med henholdsvis 10 og 8 effektive megapiksler, har mange funksjoner som sørger for enkel og bekvem fotografering. Det er, for eksempel full automatikk, automatisk motivvalg, smilegjenkjenning og blunkevarsling. Kameraene benytter AA-batterier, har store knapper og en 3-tommers og 2,7-tommers LCD-skjerm på henholdsvis gjør COOLPIX L20 og COOLPIX L19 enkle å bruke. Du kan selvsagt ta opp film med begge kameraene, og begge har den nye, spesielle funksjonen for automatisk motivvalg. Denne funksjonen bedømmer en scene ut fra motivet, forholdene i omgivelsene og velger deretter den beste innstillingen. Nå trenger du ikke å bekymre deg for funksjonsinnstilling, og du er alltid klar til rask, enkel fotografering. COOLPIX L20 er tilgjengelig i svart metallic og mørkerødt, COOLPIX L19 i lys sølv eller rosa.

Oppdag hvor enkelt og prisgunstig det er å ta flotte bilder med et COOLPIX kamera.

COOLPIX L100, COOLPIX L20 og COOLPIX L19
leveres med en bærestropp, AA-batterier, USB-kabel, AV-kabel og COOLPIX Software Suite. CCOLPIX L19 og L20 kommer i handelen rundt 20 februar og COOLPIX L100 kommer i midten av mars. Veiledende pris er henholdsvis 1090,- NOK for L19, L20 til 1290,- NOK og L100 til 2590,- NOK.

Alle Nikon-kameraer leveres med gratis 2 GB weblagring på Nikons my Picturetown-tjeneste på mypicturetown.com.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu