Fotografi 2009: Kom, se, prøv og kjøp Olympus

Olympus Norge gir deg muligheten til å prøve profesjonelt utstyr i studio, veiledet av profesjonelle fotografer - og har vanvittige messepriser på profesjonelle og semiprofesjonelle kameraer.
Olympus E-3 og E-30 har høstet lovord i fotopressen. Nå er det din tur til å teste dem. På Olympus' stand vil det være rigget studio, og profesjonelle fotografer står klare til å veilede deg. I tillegg kan du nyte vakre naturbilder fra Bård Løken - selvfølgelig tatt med Olympus E-3 og E-30.

Faller kameraene i smak, kan du spare mange tusenlapper ved å besøke Japan Photos stand. Der finner du Olympus E-3 og E-30 med forskjellige objektiver til vanvittige messepriser.

Olympus E-3 er kjent som det mest robuste speilreflekskameraet på markedet i dag, og vant blant annet EISA Awards som beste avanserte kamera 2008-2009.

Med E-30 introduserte Olympus kunstfiltre og 360 graders dreibar skjerm. En enkel måte å bli mer kreativ på. E-30 har allerede rukket å få terningkast 6 av blant annet DigIT.

Både Olympus E-3 og E-30 gir deg enorm ytelse, blant annet i form av verdens raskeste autofokus, den mest effektive bildestabilisatoren på markedet, og den eneste garanterte støvrensingen.
Olympus - Kunstfiltre
Kunstfiltre
Olympus
På Olympus E-30 kan du legge kunstfiltre på bildene dine - en enkel måte å bli mer kreativ på.
Olympus - Prisvinner
Prisvinner
Olympus
Olympus E-3 har vunnet mange priser - deriblant EISA - og er kjent som det mest robuste speilreflekskameraet på markedet.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu