Interfoto på Fotografi 2009

Det Høvik-baserte Interfoto er velkjent, særlig blant de som har fotografert i noen år, men har beveget seg bort fra å være bare et Nikon-firma.
Vi snakket med Interfoto-representantene Kaja Emilie Løvvik og Ole Bjørn Johnsen. Sistnevnte beskrev sitt firmas virksomhet slik: "Interfoto fokuserer på fagprodukter." Vi spurte hva de legger i denne betegnelsen, og Johnsen trakk frem typisk studioutstyr som belysningsutstyr og studiokameraer av typen Hasselblad som eksempler. Han la også til at Canons og Nikons "fullformat"digitalspeilreflekser med 24 x 36 millimeter bildebrikke og høyt pikseltall også er velegnet for bruk i studio og faktisk konkurrerer med Hasselblad her.

Firmaets filosofi

"Hva liker dere å holde på med?" var vårt neste spørsmål, og begge svarte at Interfoto spesialiserer seg på "skreddersøm" i den forstand at firmaet søker å vurdere hver enkelt fotograf og bedømme hvilke behov han eller hun har for fotoverktøy, lagringsløsninger, arbeidsflyt og utskriftsmetoder. På alle disse områdene har Interfoto kompetanse å tilby, fortalte firmaets duo.

Vi var litt nysgjerrige på hvilket forhold den tidligere Nikon-importøren har til Nikon i dag, og Johnsen sa det slik: "Nikon vil alltid sitte i veggene hos Interfoto." Som mange vil vite, er Interfotos verksted Nikons autoriserte for fotoutstyr i Norge. For Nikons kikkerter er det Nittedal Optiske ved Per Norbeck som i sitt avanserte kikkertverksted som forestår reparasjoner.

For mer om Fotografi 2009:
http://foto.no/fotografi2009
Per Inge Østmoen  - To Interfoto-representanter
To Interfoto-representanter
Per Inge Østmoen
Ole Bjørn Johnsen og Kaja Emilie Løvvik
Per Inge Østmoen  - Interfotos messedisk
Interfotos messedisk
Per Inge Østmoen
Høvik-firmaet har mye å vise frem

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu