Profildata - Crumpler vesker og ryggsekker

Foto.nos utsendte gikk til Per Arnfinn Persen fra Profildata, og spurte ham ganske enkelt: "Hva er det du vil vise frem på Fotografi 2009?"
Persen nølte ikke, men gikk bort til et sted hvor de hadde fylt både hyller og stativer med Crumplers vesker, futteraler og ryggsekker. "Crumpler er annerledes fotovesker," utbasunerte han, og fortsatte "ved første øyekast ser de ikke ut som fotovesker." Dette stemmer faktisk, særlig når det gjelder ryggsekkene, og det er en uomtvistelig fordel i situasjoner hvor man ønsker å unngå å fortelle hele verden at sekken er full av kameraer og objektiver.

Crumpler i 2009
Denne fabrikken introduserer i år en helt ny serie over hele linjen, med opp til seks forskjellige farvevarianter pr. modell å velge mellom. Særlig jenter/kvinner setter pris på det, mente Persen. Men funksjonaliteten er også ivaretatt i høyeste grad. Ryggsekkene fra Crumpler gir plass for bærbare datamaskiner, og brukeren kan faktisk velge ryggsekk etter størrelse på datamaskinen - sekkenes lomme for "laptop" har forskjellig dimensjon i forskjellige modeller.

De viktige egenskapene
Crumpler har en 30 års fabrikk-garanti på samtlige av sine vesker og sekker. Dersom remmer eller glidelåser går i stykker innenfor dette tidsrommet får kunden et nytt tilsvarende produkt uten spørsmål. Garantien gjelder ikke normal slitasje eller uhell som kutt av skarpe gjenstander eller brenning med ild, men det skulle da også bare mangle. Crumpler er svært solid, og sømmene så vel som selve stoffet bærer bud om utsøkt kvalitet og fremragende håndverk som altså fortsatt holdes i hevd i 2009. Vi spurte Per Arnfinn om dette stoffet produktene er laget i, er nylon eller lysbestandig polyester, og hvor mye lys det tåler hvis det er nylon. Her ble imidlertid Profildata-mannen svar skyldig, uten at vi dermed ser grunn til å advare mot kjøp av Crumpler.

Crumplers opphav
Opprinnelsen for Crumpler var kravene stilt av australske landpostbud. De færreste er nok klar over det, men det karakteristiske Crumpler-symbolet er en illustrasjon av den australske buskmannen. Per Arnfinn sa det på denne måten: "Crumpler går inn i sjelen din, og kvaliteten er slik at folk som kjøper én Crumpler så godt som alltid ender opp med flere - og gjerne enda flere etter der igjen." Blomstrende, nærmest artistiske ord, men ikke helt ut av løse luften.

Kjøp Crumpler nå!
Persen avsluttet med å fortelle at den aller nyeste kolleksjonen nå er ferdig til å distribueres ut til forhandlerne og solgt til kunder som setter pris på skikkelig kvalitet med særpreg.

For mer om Fotografi 2009:
http://foto.no/fotografi2009
Per Inge Østmoen  - Vesker og ryggsekker i lange baner
Vesker og ryggsekker i lange baner
Per Inge Østmoen
Per Arnfinn Persen viser her frem modeller av Crumplers aller nyeste kolleksjon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu