Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Uglesett

Bare 19 år gammel har Mathias Blix følt seg uglesett av kollegaer innen naturfotografiet.
Men han har allerede en 4 år lang hobbykarriere som fotograf og flere gode plasseringer i presitsjefylte internasjonale fotokonkurranser å vise til. Han mottok bl.a. en 2. plass i den internasjonale kåringen Wildlife Photographer Of The Year og han vant førsteplassen i International Wildbird Photographer Of The Year, som regnes som en av de største konkurransene blant fuglefotografer.

Etter å ha knipsa bilder på fritiden sin med et lite kompaktkamera, kjøpte han til slutt en digital speilrefleks høsten 2005. Stort for en femtenåring, lite for en fotograf. Livet fikk et nytt fokus og han forstod fort det var dette han vill gjøre i livet. Fra slitsomme hjemme-alene-fester tok han kameraet fatt og dro ut i naturen for å oppdage det som inntil da hadde vært utenfor hans naturlig miljø. Siden har dette utviklet seg til å bli en viktig del av livet hans, og han har tatt enormt mange gode bilder.

Denne utstillingen vil vise et utvalg fra hans virke som fuglefotograf hittil, og forhåpentligvis åpne øynene for mange om hvor langt man kan nå på kort tid med mye arbeidsglede og naturen som inspirasjon.

mer informasjon på
www.cyanstudio.no
Mathias Blix -
Mathias Blix
Mathias Blix -
Mathias Blix

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu