Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Avtrykk av forbifarten - tid utenfor tiden

I 2008 vant Finn Krogvig vant en Spotlight Award i det prestisjetunge bladet B&W Magazine for collectors of fine photography i deres Portfolio Contest.
Nå er Finns bilder kommet på trykk i aprilnummeret og han stiller ut print av disse og nyere arbeider i Galleri Frognerveien 44 i tidsrommet 29. april til 10 mai.

B&W er et amerikansk magasin for fotokunst og samlere. Det distribueres i 50 land og har mer enn 35 000 lesere. Fra mer enn 800 deltakere i B&Ws Portfolio Contest 2008 ble Finn Krogvig en av de få som fikk muligheten til å presentere seg og sine arbeider i B&W Magazine.

Bladet valgte å trykke bilder både i klassisk teknikk og det Finn kaller Speedscapes – en teknikk der landskap fanget i stor hastighet får et poetisk uttrykk som kan gå mot det abstrakte og grafiske. Teknikken likner sportsfotografiet der motivet passerer fotografen, men i Speedscapes er det motsatt: det er fotografen som reiser forbi motivet.

Nå kommer muligheten til å se Finns bilder fra B&W Magazine slik de tar seg ut på veggen. Utstillingen Avtrykk av forbifarten inneholder bildene som ble trykket i magasinet og andre bilder og Speedscapes arbeider som ikke har vært vist før.

NRK-fotograf Tone Gjerde stiller ut et eksempel på sin "art-couture" - en kjole utsmykket med et kunstverk. Denne gang et fotografi signert Finn Krogvig.

Les mer om utstillingen og Finn Krogvig på http://www.phototutti.com

Åpningstider: hverdager 16 -19, lørdag/søndag 11-18.
Utstillingsåpning 29. april kl. 18-20.
Galleri Frognerveien 44, Oslo,
30.april – 10. mai
Finn Krogvig - Hytta
Hytta
Finn Krogvig
Finn Krogvig - Sauene har tid
Sauene har tid
Finn Krogvig
Finn Krogvig - Albin har ro
Albin har ro
Finn Krogvig
Finn Krogvig - Waking up in Berlin
Waking up in Berlin
Finn Krogvig

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu