Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Hvis jeg ser det herfra

Erle Kyllingmark viser billedserien som gjengir hennes møte med naturen, havet og været, sett fra Hurtigruta. Omgivelsene på Skrova midt i Vestfjorden må være en riktig plass for å vise en slik utstilling!
Erle Kyllingmark (f. 1974), bor og arbeider i Oslo. Hun har en BA(Hons)Photography fra London og jobber med fotografi innenfor sjangre som dokumentar, mote, portrett, og interiør for en rekke ulike publikasjoner. De senere årene har hun viet mest tid til egne prosjekter innenfor foto og film. I desember 2007 holdt hun separatutstillingen: “Looking for something in between – Velkommen til et hjem”. Den gang valgte hun en eldre dames leilighet i Oslo for å vise utstillingen i sitt rette element. Vi håper nå at Galleri FOTOBRYGGA kan bli det rette elementet for utstillingen denne gang.

Bildeserien "Hvis jeg ser det herfra", viser fotografens møte med naturen, havet og været, sett fra Hurtigruta. Fotografen har et dypt forhold til naturen i nord etter å ha tilbrakt hver sommer i sin oppvekst i Svolvær. Hun kommer stadig tilbake til sin far, kunstneren Snorre Kyllingmark, sitt oppvekststed. Farens lille røde og hvite loshytte er bardunert fast på det høyeste utkikspunktet på den bebygde delen av Skrova; herfra føler Erle hun har utsikt over hele verden.

For mer info:
www.fotobrygga.no
Erle Kyllingmark -
Erle Kyllingmark

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu