Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Åpning av Leica Shop på Høvik

Berlin – Moskva – Paris – Oslo – Tokyo – Høvik.
Leica åpner Leica Shop nr. 2 i Norge på Høvik torsdag 18. juni.
Leicas legendariske kameraer la grunnlaget for 1900 tallets historiske bilder og skapte en ny generasjon av reportasjefotografer. Leica-bildene fra Normandie og Vietnamkrigen regnes blant verden mest kjente fotografier, mens vi her i Norge kanskje husker aller best Jan Greves bilde av kongens trikketur under oljekrisen i 1983.

Leica kjennetegnes av sitt fokus på presisjon og kvalitet og fremstår som mer eksklusivt enn det meste på markedet. Den historiske M serien lever i beste velgående med Leica M8.2 og har sin lojale tilhengerskare der det viktigste ikke er å fylle minnekortet, men å glede seg over selve fotograferingen og bilderesultatet.

I disse dager åpner Leica egne ”brand stores” i Tokyo og Moskva, men også i Norge kommer det lokale varianter av Leica Shop.
Fredag 22. mai ble Norges første Leica Shop åpnet hos Foto&Video i Møllergata med stor suksess. Førstkommende torsdag 18. juni åpner Interfoto sin Leica Shop på Høvik.
Foruten et bredt utvalg av Leica sine modeller vil historien om Leica presenteres, og Leica sin største satsning på mange år, Leica S2, vil bli presentert. Kameraet er et helstøpt profesjonelt kamera som legger seg helt i tet med hensyn til tekniske løsninger og kvalitet.
Til åpningen kommer det liebhabere og kjente Leica fotografer fra norsk presse. Det vil også stilles ut historiske Leica modeller.
Per Kristian Lie Løwe - Interfotos Leica Shop
Interfotos Leica Shop
Per Kristian Lie Løwe
Leica - Leica S2
Leica S2
Leica

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu