Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Prøv en PEN

Nå er det ikke lenger bare journalister som får teste Olympus’ kameraer. På www.olympus.no/pen kan hvem som helst registrere seg for å få låne og teste en PEN.
Unikt kamera
Olympus PEN E-P1 er et kamera som ikke ligner noen andre kameraer i
butikken i dag. Ikke bare er det designmessig sterkt inspirert av PEN- kameraenes utseende på 50- og 60-tallet, men funksjonsmessig og ytelsesmessig skiller det seg også fra andre kameraer.

Olympus PEN kombinerer det beste fra kompaktkameraene – størrelsen og brukervennligheten – med det beste fra speilreflekskameraene – bildekvaliteten og muligheten for å skifte objektiv. I tillegg får man funksjoner som HD-video med lydopptak i lineært PCM-format (ukomprimert lyd), kreative kunstfiltre, multieksponering, variable opptaksformater og mange flere muligheter for å få utløp for sin kreativitet.

Hvem som helst kan teste
Vanligvis er det kun utvalgte journalister som får låne kameraer for å teste og fortelle omverden sin mening om produktene. Men fordi Olympus PEN skiller seg så sterkt fra hva brukerne er vant til å se i butikkenes kamerahyller, utvider Olympus nå testkonseptet til å omfatte nær sagt alle.

Ved å registrere seg på www.olympus.no/pen, og forklare hvorfor akkurat du bør få teste en Olympus PEN, kan du være blant de 10 utvalgte som får tilsendt en PEN fra første produksjonslinje. Kameraet og tilleggsutstyr får man låne én uke. Etter endt testperiode blir man kontaktet av Olympus og avgir sin rapport, som vil bli publisert sammen med testbildene på Olympus’ nettsider og i annen informasjon om Olympus PEN.
Olympus - E-P1 white 17mm
E-P1 white 17mm
Olympus
Olympus - E-P1 white 17mm
E-P1 white 17mm
Olympus

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu