Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs for nybegynnere

For en nybegynner som vil lære Fotografering har vi unike muligheter innen Portrettfotografering, Makrofotografering, Fotografering i studio med modell, Dyre- og fuglefotografering, Landskapsfotografering, og Bildebehandling i Photoshop. Dette er et komplett fotokurs.
Du lærer å ta flotte bilder av mennesker, landskap, dyr, fugler, makrofotografering og digital bilderedigering med Photoshop. Våre kurs er bygget på visuell logikk som gjør at du raskt kan ta fine bilder med bruk av manuelle innstillinger. Grunnkurset er for deg som har fotografert uten at du forstår hvordan kamera fungerer, eller du har kjøpt nytt kamera og vil lære fotografering med manuelle innstillinger. Kamera kan du også låne gratis av oss. Yngste deltaker så langt er 13 år og eldste 73 år, og vi tar maks 6 deltakere pr kurs.
Programmet den første dagen er bruk av kamera med manuelle innstillinger, blender og lukker, iso, fargerom, lysmålersystem, fokussystem, bruk av blits, histogram og hvordan eksponere riktig. Etter lunsj er vi ute med praktisk foto og tema er makrofotografering, bildekomposisjon i landskap, og portrett ute. Når dagen er slutt vil de fleste være meget overrasket over egne prestasjoner.

Dag 2 bruker vi til praktisk fotografering i studio og ute i kamuflasjetelt, og gruppen vil bli delt slik at 2 og 2 samarbeider med veiledning fra oss. Her i skogen kan du oppleve ville dyr og fugler som er tillitsfulle, derfor vil du ikke mangle motiver når du arbeider med naturfoto fra kamuflasjetelt. Våre ekorn elsker fotografer med hasselnøtter uten skall, så en pose i lomma er ikke dumt. Et studio med modell og topp utstyr er også til disposisjon, og da opplever du fotografering med full kontroll over lyset. Det er populært og morsomt, og gir deg mye kunnskap om lyset generelt. Grunnleggende digital bildebehandling i Photoshop Elements er også en del av dagen, og den som ikke har arbeidet med digital bildebehandling vil oppleve utrolige muligheter. Du låner pc av oss gratis. Etter kurset kan du gjøre mye i Photoshop på egenhånd, og du får med deg et kurshefte med omfattende innhold.

Kurset starter lørdag kl 1100, og vi avslutter ca kl 1700 søndag. Lørdag kveld koser vi oss med god mat, og du er velkommen til 2 dager med foto og opplevelser hos oss i skogen.

Pris: Kr 2750,00 pr person inkludert modell, mat, drikke og overnatting.

For påmelding og mer informasjon om oss, se www.naturfotografen.com

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu