Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Jubileumsutstilling

Torsdag 27. august åpner BioFoto sin jubileumsutstilling i forbindelse med 30-årsjubileet
På utstillingen blir 34 naturbilder fra15 naturfotografer i Midt-Norge presentert. Ifølge BioFoto er bildeomfanget svært variert og spenstig. Fotografer fra Isfjorden i sør til Salsnes i nord. Yngste fotograf er 14 år og eldste fotograf er pensjonist. Utstillingen presenterer også en kombinasjon av amatører og profesjonelle naturfotografer.

BioFoto en av de største foreningene for naturfoto i Nord-Europa. Ca. 1100 medlemmer er engasjert i flere lokallag knyttet til de største byene i landet. I tillegg har foreningen lokallag også i Sverige og Finland.

BioFoto ble opprettet i 1979, og hadde som mål å være et faglig og sosialt forum med det gode naturbildet i sentrum. Det hele startet i studentmiljøet rundt ”Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab, Museet”, eller Vitenskapsmuseet i Trondheim som det kalles i dag.

- Vi i BioFoto sin lokalavdeling i Midt-Norge ønsker å invitere til vår 30-års jubileumsutstilling, ved nettopp Vitenskapsmuseet i Trondheim, uttaler foreningen i en pressemelding.


Kjartan Trana -
Kjartan Trana
Stian Holmen -
Stian Holmen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu