Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Refleksjon og uttrykk

I anledning Ramadan Festival 2009 har Internasjonalt Hus sammen med fotograf Shadé Barka Martins invitert en gruppe kvinner til å delta i fotoprosjektet 'Refleksjon og Utrykk' som har resultert i en utstilling under årets festival.
I anledning Ramadan Festival 2009 har Internasjonalt Hus sammen med fotograf Shadé Barka Martins invitert en gruppe kvinner til å delta i fotoprosjektet 'Refleksjon og Utrykk' som vil resultere i en utstilling under årets festival; nå er prosjektet over, og fotografiene stilles ut.

I vinter og vår har kvinner med ulik kulturell og nasjonal bakgrunn utvekslet tanker og meninger. Gjennom veiledning av fotograf Shadé Barka Martins har 'deltakerne' fått en lett innføring i fotografi som uttrykksform.

"De fleste av oss har satte tanker om hva et fotografi er og skal være. Vi tar feriebilder, naturbilder, selskapsbilder; bilder under spesielle tilstelninger generelt. Målet med dette prosjektet er å utvide deltakernes oppfatning av fotografiet. Her er alt lov! Det oppfordres til å utforske, eksperimentere, og ikke minst tøye grenser." -Utdrag fra prosjektbeskrivelse

Med fokus på temaene kjærlighet, frihet og respekt har bildene i utstillingen "Refleksjon og uttrykk" blitt til.

Fotografiene stilles ut i butikker, caféer o.l. ved Nytorget, Stavanger:

Peders Take Away, Metropolis, Petit Paris, Kismet Import, Martinique, Norvina og Sofra Kebab House.

www.inthus.no
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu